Casa lui Lety Calderon din Acapulco, printre cele mai afectate de uraganul Otis

Casa lui Lety Calderon din Acapulco, printre cele mai afectate de uraganul Otis
Citeste mai mult despre: Lety Calderon, Acapulco, uraganul Otis
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 30 Octombrie 2023

Mai multe staruri și-au găsit casele devastate de furtuna tropicală Otis.

Trecerea uraganului Otis a provocat pagube importante în statul Guerrero, în special pe plajele din Acapulco, lăsând peste 2 milioane de persoane afectate și zeci de morți, potrivit informațiilor din presa de peste Ocean. Ceea ce a început ca o furtună tropicală s-a transformat rapid într-un coșmar pentru locuitori, deoarece aceștia nu au reușit să se evacueze la timp și au fost nevoiți să înfrunte direct furia uraganului.

Mii de case, apartamente, magazine, hoteluri și clădiri au fost distruse de fenomen meteorologic, în doar câteva ore.

Casele unor celebrități precum Lety Calderón și Erika Zaba au fost grav lovite de uraganul de categoria 5, la fel ca și cea a Talinei Fernández, care a murit în iunie anul trecut. Potrivit fiului acesteia, Patricio Levy, casa ei a fost total afectată, iar familia este devastată de acest lucru. „Suntem șocați de ce s-a întâmplat în Acapulco. Mama mea avea o casă acolo, care a fost spulberată de vânt, nu mai există, nu mai există nimic din ea“, a explicat Pato într-un interviu acordat emisiunea „Ventaneando“.

Renumita actriță Ingrid Martz, cunoscută pentru rolul său din telenovela „Vencer la culpa“, a dezvăluit că și-a investit toate veniturile obținute din proiectul Televisa în decorarea proprietății sale din Acapulco, pentru ca apoi să piardă totul în urma dezastrului natural.

O altă celebritate afectată de uragan este Lety Calderón. Actrița a intrat pe rețelele de socializare pentru a împărtăși fotografii sfâșietoare ale casei sale din Acapulco, complet distrusă. În imagini, zona piscinei, cândva frumoasă, este acoperită, iar clădirea este în ruine, cu palmieri și coaja a ceea ce a fost apartamentul. Fotografiile ilustrează doar o parte din realitatea sumbră cu care se confruntă Acapulco și împrejurimile sale.

„Ceea ce mă îngrijorează cel mai mult și mă doare cel mai tare sunt toți oamenii care lucrau acolo și familiile lor“, a spus Lety Calderón, încheindu-și mesajul cu o rugăciune către Dumnezeu, îndemnând la o recuperare rapidă după această catastrofă pentru toți locuitorii din Guerrero.

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies