Câte rochii de mireasă va purta Gina Pistol la nunta ei cu Smiley?

Câte rochii de mireasă va purta Gina Pistol la nunta ei cu Smiley?
Citeste mai mult despre: Smiley, Gina Pistol, nunta
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Aprilie 2023

Cei doi au anunțat că sunt gata pentru următorul pas în relația lor și au dezvăluit când vor deveni soț și soție.

După o relație ca-n filme și venirea pe lume a fetiței lor, în sfârșit, Smiley și Gina Pistol vor spune „Da“ la altar. Vestea mult așteptată a fost dată zilele trecute, în stilul deja consacrat al lui Smiley: printr-un videoclip postat online, prin care să le răspună fanilor la toate întrebările.

Noi deja am trimis invitațiile la nuntă. Este un eveniment pe care nu îl ținem secret și noi ne dorim să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii și mai puțin de la alții. (…) Luna viitoare va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, pe detalii…“, a spus Smiley emoționat.

„Este al naibii de greu. Eu am crezut că dacă am rochia și pantofii, este totul gata, dar nu“, a spus și frumoasa Gina Pistol, care se pregătește să fie mireasă.

„Este un moment pe care dorim să îl marcăm alături de prieteni, alături de oamenii care ne sunt alături de o grămadă de vreme, alături de oamenii care sunt mai noi în viața noastră și care știm că se bucură pentru noi. Pentru noi, importantă este cununia religioasă, dar și petrecerea alături de oamenii ăștia care deja îmi spun că se pregătesc temeinic. De-abia așteaptă să marcăm momentul ăsta. Probabil că, după aceea, o să și plecăm într-o vacanță scurtă, atât cât ne permite timpul“, a mai spus Smiley despre nunta la care sunt așteptate aproximativ 300 de persoane.

 

Ca detaliu, Gina Pistol va îmbrăca două rochii de mireasă, iar una dintre ele este gata. „O să am două rochii. Am văzut una dintre ele, una aștept să fie gata. Nu vrem să câștigăm niciun premiu pentru nunta anului. Vrem doar să ne simțim bine și oamenii care vin să se simtă bine“, a dezvăluit ea, spunând totodată că nu vrea să fie furată de la nuntă. „O să fie o petrecere super mișto și nu vreau să pierd momente de la petrecerea noastră ca să mă duc să ce? Nu vreau“, a explicat ea.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies