Corina Bud, cu sanii dezgoliti, la un eveniment caritabil - VIDEO

Corina Bud, cu sanii dezgoliti, la un eveniment caritabil - VIDEO
Data publicarii: 07 Octombrie 2011

Corina Bud au facut senzatie, miercuri seara, la un eveniment caritabil, datorita vestimentatiilor excentrice cu vedere la sani.

Dupa ce si-a expus sanii la „Dansez pentru tine“, ca urmare a unei coregrafii spectaculoase, Corina Bud a prins curaj si mizeaza pe bustul ei atunci cand urca pe scena. De data aceasta, artista a aparut cu doi „ciucurasi” care ii acopereau doar sfarcurile.

Unii artisti au ganduri mari, vor sa ajunga toti in topurile din strainatate.(VO) Altii, ceva mai conservatori, nu vor decat liniste, pace si iubire in familie.


Corina Bud este si ea o familista convinsa, dar asta nu o opreste sa socheze. Ultima oara a facut-o la un eveniment destul de... cuminte, unde a aparut cu o tinuta mai mult decat extravaganta.
Excentricitatea o reprezinta, de asemenea, pe Corina Bud. Si-a revenit in mod spectaculos dupa ce a nascut, dar nici in timpul sarcinii nu si-a schimbat stilul. Apropo de acea perioada... artista le-a dat cateva sfaturi viitoarelor mamici care se lasa influentate de tot felul de mituri legate de sarcina.

Natalia Barbu, sotia milionarului Nicolae Sota, are preocupari ceva mai pragmatice. Gandul ii este numai la sanatatea sa si a bebelusului pe care il poarta in pantece. A intrat in cel de-al treilea trimestru al sarcinii si este atenta, fara sa fie insa exagerat de precauta.

Probabil ca Andreei Popescu, fosta dansatoare a Deliei, nu ii sta gandul la prajituri. Dupa ce s-a iubit cu Liviu Varciu si cu actorul Mihai Bendeac, bruneta cea sexy are o noua relatie dulce ca mierea. Cel care a cucerit-o este Rares Cojoc, un tanar multiplu campion national la dans sportiv.

Si Catalin Josan are cu ce se lauda. Nu in plan romantic, ci in cel muzical. Cantaretul incearca sa isi cladeasca un nou drum spre topuri in strainatate.

Lucrurile se misca destul de bine si pentru Alina Crisan. Artista are un nou proiect muzical si canta, de doua luni, impreuna cu Nick Kamarera. Plina de energie pozitiva, blonda a reusit chiar sa scape la kilogramele pe care le avea in plus.

Ce parere ai de asemenea tinuta pentru un eveniment caritabil? Ai purta vreodata asa ceva?

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  60 min
  18:00 Dragoste de neinvins
  60 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies