Cum a fost la botezul mezinei Andreei Antonescu?

Cum a fost la botezul mezinei Andreei Antonescu?
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 26 Iunie 2023

A fost un weekend plin de emoție pentru artista care și-a creștinat cea de-a doua fetiță, pe Venice Victoria (6 luni), în cadrul unui eveniment la care au participat prieteni apropiați și invitați de seamă.

Pe data de 19 decembrie, Andreea Antonescu a născut o fetiță, al cărei tată este jurnalistul Victor Vrînceanu. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, la scurt timp după ce artista a devenit mamă pentru a doua oară, ei au rămas însă în relații bune și se ocupă de creșterea fetiței lor, iar în ziua botezului s-au susținut reciproc, pentru ca aceasta să fie una memorabilă.

Slujba de botez a avut loc la Mânăstirea Cașin din București, iar alături de Andreea Antonescu, care părea o zână în rochia sa roz, de la Anda Crăpătureanu, au fost mama și fiica sa cea mare, Sienna, care a îmbrăcat o rochiță roz și o pereche de platforme, asortându-se astfel cu celebra artistă.

Aproape 200 de persoane au fost prezente la Jubile Forest, o locație superbă aflată lângă Pădurea Snagov, pentru a celebra momentul alături de părinții Victoriei. 

„Sunt fericită pentru că a ieșit mult mai frumos decât mă așteptăm! Mult mai bine și mai frumos decât pretențiile mele de Fecioară tipicară și perfecționistă. Dumnezeu a fost cu mine în barcă și le mulțumesc tuturor pentru tot, atât familiei mele, cât și prietenilor și invitaților și tuturor celor care au fost alături de noi, în mod special Jubile Forest pentru toată implicarea! A ieșit perfect!“, a declarat extrem de emoționată Andreea Antonescu.

Printre invitații s-au numărat Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Giulia Nahmany, Ilie Dumitrescu, Ion Dănciulescu și mulți alții. 

Momentele emoționante nu au lipsit. Andreea Antonescu, împreună cu colega sa de scenă, Andreea Bălan, au cântat și i-au încântat pe invitați cu melodii consacrate, alături de Prestige Orchestra, spre deliciul celor prezenți la eveniment. 

Momentul Ursitoarelor a fost cel mai emoționant pentru proaspăta mămică. Câteva lacrimi i s-au scurt pe obraji Andreei, dar și invitații au simțit acest moment special pentru artista și fiica sa, Venice Victoria.

A urmat tortul personalizat, Pistachio Flavor, cu alb și roz, ales în ton cu aranjamentele florale.

FOTO: Instagram, PR

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies