Danna Paola recunoaște că s-a întâlnit cu Neymar

Danna Paola recunoaște că s-a întâlnit cu Neymar
Citeste mai mult despre: Danna Paola, Neymar
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 30 Septembrie 2024

Cântăreața a spus că brazilianul este amuzant, dar a mărturisit că nu mai este interesată de relații cu fotbaliști.

Cu o carieră de succes care se întinde pe mai bine de două decenii, Danna Paola nu a fost scutită de zvonurile despre viața sa personală, inclusiv cele pe plan amoros. S-a speculat mult timp cu privire la o posibilă idilă cu Neymar, însă niciodată nu s-a dezvăluit nimic concret despre acestea. Cu toate acestea, într-un interviu recent, cântăreața a confirmat că s-a întâlnit cu fotbalistul în urmă cu câțiva ani, deși a fost doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Cântăreața a fost invitată la emisiunea spaniolă „La Revuelta” de pe TVE, unde a vorbit cu prezentatorul David Broncano despre dragostea ei pentru fotbal. „Am învățat multe despre fotbal datorită iubitului meu, dar îmi place foarte mult, este un madridist”, a spus Danna, referindu-se la Álex Hoyer, cu care are o relație solidă de aproape patru ani.

„Dar iubitul tău nu este fotbalist?”, a întrebat David. „Nu, nu, bine, el joacă mereu cu cei de la Madrid, dar nu... Am mai fost cu fotbaliști. Am fost deja cu fotbaliști și nu”, a răspuns cântăreața de 29 de ani, stârnind curiozitatea șoferului. „Cu cine?”, a spus Broncano, la care ea a răspuns: „Nu o să spun... Fă-ți cercetările, e totul pe Google”, a sfătuit ea. „Cred că fotbaliștilor le place mult chestia asta de a fi cu actrițe și cântărețe, simt că e ceva care se întâmplă des”, a comentat ea.

„Am avut experiențele mele, adevărul este că toate au fost foarte bune, dar deloc serioase. Adevărul este că eu cred că până la urmă profesia este prea solicitantă, a mea la fel, așa că nu ne înțelegem”, a recunoscut interpreta mexicană despre relațiile sale cu fotbaliștii.

Întrebată fiind dacă cel la care se referee este Neymar, Danna a confirmat: „Da, ne-am întâlnit. Este incredibil, este foarte distractiv”, a spus cântăreața, care a amintit că apropierea a avut loc când era jucător la Paris Saint Germain. „Dar avea timp pentru alte lucruri”, a spus David, provocând râsete din partea interpretului.

Danna a explicat motivul pentru care nu a confirmat până acum această scurtă idilă, deși s-a tot discutat despre ea: „Ei bine, există multe relații care nu sunt confirmate, dar există”, a spus ea.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies