Danna Paola vorbeşte despre cât de dificil i-a fost să fie copil-vedetă

Danna Paola vorbeşte despre cât de dificil i-a fost să fie copil-vedetă
Citeste mai mult despre: Danna Paola, Rayito de Luz, Sesame Street
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 24 Ianuarie 2023

Cântăreața a mărturisit că nu şi-a dorit să fie star la acea vârstă.

Danna Paola a vorbit despre cariera sa artistică și despre drumul pe care a trebuit să îl parcurgă de-a lungul anilor pentru a se poziționa astăzi ca unul dintre cei mai importanți tineri artiști ai generației sale, subliniind că telenovelele pentru copii au influențat începutul carierei sale muzicale.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani se află în industria de divertisment de mai mulți ani, după ce și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă, având apariții la televiziunea mexicană și jucând în telenovele pentru copii. La doar patru ani, Danna Paola a fost concurentă în cadrul emisiunii „Sesame Street“.

Văzând că fiica lor se descurca foarte bine în fața camerelor de filmat, părinții ei au decis că Danna ar trebui să studieze actoria și, la scurt timp după aceea, când avea cinci ani, a jucat în prima ei telenovelă, „Rayito de luz“. Totuși, acest lucru nu a fost pe placul ei, după cum a dezvăluit într-un interviu recent acordat revistei „Vogue“. „Am crescut într-un tipar de popstar: «Trebuie să cânți asta, trebuie să faci asta, apoi să mergi pe linia asta și trebuie să cânți aceste cântece...» Toate cântecele mele aveau legătură cu telenovelele mele", a dezvăluit cântăreața.

 

Toată munca era făcută după instrucțiuni date de ea, așa că a considerat că nu are esență ca artistă și că nu este vedeta care ar fi vrut să fie. „Nu prea aveam o esență ca artist. Nu mă puteam conecta cu cine eram. Și am zis: «Ei bine, nu vreau să fiu așa... unde vreau să mă duc, ce vreau să spun? Și să văd dacă oamenilor le place, pentru că nu mai vreau să fac ceea ce făceam până acum». Nu mă simțeam eu, mă simțeam parte a sistemului, parte a ceea ce era la modă, iar apoi s-a produs o deconectare“, a spus ea. 

Astfel, cântăreața mexicană a început să își dezvolte propriul drum. „Am găsit un alt motor pentru a nu mă mai pune în aprobarea celorlalți și a mă aproba mai întâi pe mine. În primul rând, îmi aprob pasiunea, muzica pe care vreau să o fac, ce vreau să spun, cum vreau să mă îmbrac. Am vrut să ies din tiparul unei adolescente cu care nu rezonam și am vrut să aflu cine este cu adevărat Danna“, a subliniat ea.

Acum, vedeta spune că este foarte sigură pe ceea ce își dorește de la carieră şi de la ea însăşi, ceea ce o face să se dezvolte ca ființă umană. „Acesta este proiectul meu personal. Las deoparte o mulțime de reguli ale industriei pentru a putea descoperi acel extaz în fiecare cântec pe care îl auziți.“

 

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies