De ce David și Victoria Beckham se vedeau la început pe ascuns?

De ce David și Victoria Beckham se vedeau la început pe ascuns?
Citeste mai mult despre: David Beckham, documentar, Netflix, Victoria Beckham
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Septembrie 2023

Detalii despre povestea de dragoste a fotbalistului cu fosta membră a trupei Spice Girls

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai faimoase și stabile cupluri din showbiz, dovadă fiind căsnicia lor de peste 20 de ani și familia de patru copii. Cu toate acestea, nu a fost totul simplu la început, după cum a dezvăluit recent Victoria însăși, spunând că inițial a făcut tot ce a putut pentru a păstra secretă povestea lor de dragoste.

Într-o avanpremieră a documentarului Netflix al soților Beckham, care va începe să fie difuzat pe Netflix pe 4 octombrie, Victoria a mărturisit că ea și David Beckham au fost nevoiți să se întâlnească în parcări, pentru ca relația lor să nu devină publică. „Managerul meu îmi tot spunea: «Încearcă să păstrezi secretul»“, a explicat fosta Spice Girl. „Așa că ne întâlneam în parcări și asta nu este atât de sordid pe cât pare“, a adăugat ea.

Cu altă ocazie, Victoria a mărturisit și că motivul pentru care se vedeau pe ascuns a fost că managerul ei a vrut să evite să i se distragă atenția de la cariera ei. 

Documentarul Netflix despre soții Beckham este împărțit în patru părți și urmărește educația și cariera sportivă de succes a lui David Beckham, după ce fotbalistul a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume din sport.

Totodată, materialul va dezvălui și secretele poveștii lor de dragoste care a început în 1997, după ce s-au cunoscut la unul dintre meciurile de fotbal ale lui David la Manchester United. „Am vorbit timp de aproximativ o oră în salonul jucătorilor și ea a luat trenul în acea zi“, și-a amintit David într-un interviu acordat în februarie 2020 în cadrul emisiunii „The Tonight Show“. „Apoi a scris numărul lui pe biletul de tren, pe care încă îl mai am“, a adăugat ea.

La un an după ce s-au întâlnit într-un bar, cuplul a anunțat că s-au logodit. Înainte de a se căsători, însă, au anunțat că așteaptă primul lor copil, pe Brooklyn. Cuplul s-a căsătorit în iulie 1998, după nașterea acestuia.

Acum, după mai bine de două decenii de căsnicie, atât David, cât și Victoria arată în continuare cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt. David, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit pentru „The Sun“ că și-a făcut un tatuaj în onoarea Victoriei și a carierei sale de succes alături de Spice Girls.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies