De Sărbători, actorii din “Regina” au profitat de vacanţă pentru a se odihni

De Sărbători, actorii din “Regina” au profitat de vacanţă pentru a se odihni
Data publicarii: 10 Ianuarie 2009

Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol, Doiniţa Oancea, Denis Ştefan, Mihai Călin, Octavian Strunilă, Steliana Bălăcianu şi Selena au ales să sărbătorească Crăciunul în mod tradiţional, alături de întreaga familie şi au profitat de vacanţă pentru a îşi reface puterile.

Pentru Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol anul acesta Crăciunul a avut o semnificaţie foarte importantă deoarece a fost primul alături de micuţa Ruxandra: “A fost exact cum ne-am imaginat, am petrecut primele sărbători în noua formulă a familiei, împreună cu Ruxandra, momente la care visam de foarte mult timp. Am făcut vizite la naşi, bunici, dar am şi primit mulţi musafiri, cam toţi prietenii cu care nu apucam să ne vedem prea des în cursul anului”, mărturiseşte actriţa.

Denis Ştefan a fost la Ploieşti, unde a petrecut sărbătorile alături de familie şi prieteni. De asemenea, Mihai Călin a preferat şi el să se odihnească, aşa că s-a retras pentru câteva zile la nişte prieteni, în Sinaia.

Doiniţa Oancea a stat cu familia de sarbatori, dar a mai si învăţat pentru sesiune. Selena a plecat acasă la Constanţa, iar Steliana Bălăcianu şi familia ei s-au reunit în Tîrgu Mureş: “A venit sora mea din Barcelona şi de Revelion am mers la cabana noastră de la Sovata. A fost foarte frumos şi am avut parte şi de peripeţii. Eu cu tatăl meu ne-am rătăcit în pădure şi pînă am găsit calea cea bună s-a înnoptat şi am cam îngheţat. M-am speriat destul de tare, dar acum mi se pare foarte amuzant”, mărturiseşte Steliana.

Octavian Strunilă a făcut Crăciunul împreună cu familia, în Dorohoi, iar pentru trecerea dintre ani a ales ca destinaţie Lisabona, Portugalia: “M-a influenţat Iura Luncaşu în alegerea locaţiei, pentru că el a fost acum trei ani acolo şi mi-a vorbit foarte frumos despre Lisabona”, spune actorul care îl interpretează pe Stiven.

Actorii vor reveni pe platourile de filmare din Buftea în curînd, cu forţe noi, pentru a da viaţă personajelor din ”Regina”, pe care telespectatorii le vor revedea începînd de luni, 12 ianuarie, de la ora 20:30, ACASĂ.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    10:00 MasterChef
    180 min
    13:00 Numai langa tine
    180 min
    16:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Clubul dragostei: Tara
    105 min
    23:30 Dulce razbunare
    60 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Dila S2
    60 min
    04:15 Clubul dragostei: Tara
    105 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies