Deși i-a dat un inel iubitei sale, Juan Soler nu vrea să se însoare cu Paulina Mercado

Deși i-a dat un inel iubitei sale, Juan Soler nu vrea să se însoare cu Paulina Mercado
Citeste mai mult despre: Juan Soler, logodna, nunta, Paulina Mercado
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 17 August 2024

Actorul se declară îndrăgostit, dar nu și pregătit de o nouă căsătorie.

Idila lui Juan Soler cu Paulina Mercado își urmează cursul, dar altfel decât se așteaptă fanii lor. Și asta pentru că, deși actorul i-a oferit un inel frumoasei prezentatoare TV pentru a celebra un an și jumătate de iubire, aceasta mai are de așteptat până să-l convingă să-l ducă și la altar. Asta chiar dacă inelul seamănă atât de bine cu inelul de logodnă al Prințesei Diana, care a aprins imaginația tuturor…

Oficial, niciunul dintre ei nu dorește să aibă o nuntă tradițională. Ba chiar, agasat de insistența presei de-a afla de ce nu vrea să se mai însoare, Juan Soler a aprofundat motivele temeinice pentru care exclude un nou mariaj - asta deși a recunoscut că va exista o sărbătoare intimă pentru a evidenția timpul pe care l-au petrecut împreună cu Paulina Mercado.

Juan Soler e categoric în această privință, așa cum a arătat într-un interviu acordat programului de televiziune „Hoy”: „Nu, am dat deja inelul. Asta e tot. Logodna este încheiată. Este un angajament pe viață, nu va fi o nuntă, va fi un toast cu familia, dar niciodată o nuntă...”, a spus actorul argentinian în timpul discuției cu matinalul de la Televisa.

Soler a mers mai departe explicând o parte din motivele care stau la baza poziției sale: „Nu voi da ocazia unui judecător sau chiar unui preot să-mi spună că ea este soția mea. Eu știu cine este soția mea...”, a spus el ferm în timpul discuției.

În ultimele zile, Juan Soler și Paulina Mercado au vorbit despre angajamentul de viață care îi ține împreună. După ce i-a dăruit inelul gazdei emisiunii, Soler a rememorat cuvintele cu care și-a exprimat afecțiunea și dorința de a rămâne alături de ea pentru tot restul vieții. „Acest inel este pentru că vreau să fiu cu tine toată viața mea, asta înseamnă. Asta scrie și în interiorul inelului: «Pentru totdeauna», este un inel de logodnă pe viață care este mult mai puternic decât un judecător care nu ne cunoaște și care vine și ne spune să semnăm și că «Sunteți căsătoriți». Se spune că nu există o legătură mai puternică decât cea a libertății”.

La rândul ei, Paulina și-a amintit cum a primit această surpriză, exact la o dată foarte specială pentru amândoi: „Ne sărbătoream aniversarea de un an într-un restaurant grecesc... În ziua aceea am rămas la el acasă și deodată mi-a spus: «Am un mic cadou pentru tine» și a scos o cutiuță albastră, cu o fundiță spectaculoasă, am crezut că sunt cercei. Am deschis cutia și am văzut inelul și i-am spus: «Juan, ce înseamnă inelul ăsta?»“.

E clar că nici Paulina nu e pregătită să mai semneze un astfel de contract pe viață, așa că se bucură de afecțiune în cel mai liber mod cu putință.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies