Detalii neștiute despre soția lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo

Detalii neștiute despre soția lui Lionel Messi, Antonela Roccuzzo
Citeste mai mult despre: Antonela Roccuzzo, Enfants, Lionel Messi
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 19 Octombrie 2024

Argentinianca a dezvăluit ce meserie i-ar fi plăcut să facă și cum arată o zi obișnuită pentru ea.

Dacă e ceva îi umple inima de bucurie lui Lionel Messi, acela este faptul că are o familie frumoasă cu Antonela Roccuzzo, femeia care i-a stat mereu alături cu modestie și cu dedicare.

Ca niciodată până acum, frumoasa argentiniană și-a deschis inima vorbin despre aspecte puțin cunoscute din viața sa personală, într-o discuție despre familie, unele preocupări și despre modul în care a trăit triumfurile celebrului său soț, una dintre cele mai mari vedete de fotbal ale acestor vremuri.

Ea a acordat recent un interviu publicației „Haute Living”, în care și-a dezvăluit bucuria de-a face parte dintr-o familie numeroasă în Argentina, pe care însă nu o poate vedea atât de mult pe cât și-ar dori, din cauza distanței. „Am crescut cu părinții, surorile, verii și bunicii mei în Rosario”, a dezvăluit ea.

Am vrut să fiu stomatolog. Am început să studiez în Rosario, dar nu am absolvit din mai multe motive personale. Astăzi fac cu totul altceva, dar dacă sunt sigură de un lucru este că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face cel mai fericit”, a explicat ea pentru publicație.

Pentru cine nu știe, Antonela Roccuzzo a lansat brandul de haine de copii, intitulat sugestiv ”Enfants”, alături de verișoara sa, Andrea Lo Menzo. Totul a început în 2014, când cele două, care tocmai deveniseră mame, s-au reîntâlnit în Rosario și au constatat că nu găsesc suficiente haine, de calitatea dorită, pentru copiii lor. La început a fost un magazin virtual, iar acum brandul are peste 80 de magazine fizice în Argentina și planul este să se dezvolte și în Statele Unite.

Întreaga afacere se face în familie. Andrea Lo Menzo se ocupă de design-ul produselor care le sunt adresa copiilor de până la 12 ani, iar mama și sora Antonelei Roccuzzo sunt în conducerea companiei care are sediul în Rosario. Datorită afacerii cu haine de copii și a activității de influencer, Antonela Roccuzzo a strâns doar anul trecut 20 de milioane de euro.

În plan personal, Antonela și Messi au făcut o echipă grozavă ca familie, împreună ei avându-i pe micuții Thiago, Mateo și Ciro, cu care s-au mutat în Florida, după o carieră strălucitoare a lui Lionel pe terenul de fotbal.

Cum a reușit ea să asimileze faima lui globală și munca de până la marile titluri? „Aceste momente sunt stresante, dar partea cea mai frumoasă este că trăim toate aceste lucruri împreună, ca o familie, iar copiii mei își pot crea amintiri minunate. Faptul că au trăit aceste momente din prima zi le face de neuitat...”, a spus ea.

Cum arată acum viața lor, departe de stresul competițiilor? „Ziua mea este normală. Ne trezim devreme, ducem copiii la școală și apoi merg la sală sau încerc să fac ceva activitate fizică. Restul dimineții este dedicat muncii. Dacă am întâlniri, evenimente sau angajamente de serviciu, încerc să le programez în timp ce copiii sunt la școală. După-amiaza mă concentrez pe petrecerea timpului cu ei. Facem activități extracurriculare, luăm cina devreme și apoi mergem la culcare...”, și-a dezvăluit ea programul cotidian.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies