Doliu în lumea telenovelelor! A murit Nicandro Diaz, celebru producător la Televisa

Doliu în lumea telenovelelor! A murit Nicandro Diaz, celebru producător la Televisa
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 20 Martie 2024

Luni, celebra echipă de producție mexicană a anunțat decesul subit al lui Diaz, în urma unui teribil accident.

Nicandro Díaz González, celebrul producător de telenovele precum „Destilando amor” (2007) și „Carita de ángell” (2000), a murit luni, după ce a fost spitalizat și a solicitat de urgență donatori de sânge.

Printr-un scurt mesaj semnat de echipa sa de producție, a fost difuzată luni dimineața devreme o cerere de donatori de sânge. „URGENT! Prieteni din Cozumel, vă cerem sprijinul vostru prețios pentru a dona sânge din grupa AB negativ sau O negativ la Spitalul Costamed Cozumel în numele lui Nicandro Díaz González. Vă mulțumim pentru ajutorul dumneavoastră prompt”.

Cu toate acestea, câteva ore mai târziu, programul „Hoy” a confirmat decesul acestuia. „Suntem foarte triști să vă informăm despre moartea dragului nostru Nicandro Díaz. Regretăm foarte mult, cu adevărat, un om care a făcut un mare drum în această companie, care a pornit de foarte jos, care a luptat foarte mult pentru a avea marele nume pe care l-a obținut ca producător, prieten, profesor și chiar ne doare foarte tare să dăm această veste”, a comentat Andrea Legarreta, izbucnind în lacrimi și alături de alți colegi precum Raúl Araiza, Paul Stanley și Galilea Montijo.

„Nu-mi vine să cred ce se întâmplă”, a declarat actrița Erika Buenfil, care a lucrat cu el la „Amores verdaderos”, „a fost o producție care m-a readus pe ecran, a avut încredere în mine”.

Ulterior, actrița Mariana Robles, partenera regretatului producător Nicandro Díaz, a dat și primele detalii despre tragedie. Se pare că acesta și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă pe insula Cozumel, Quintana Roo, Robles călătorind și ea cu el în momentul accidentului și fiind rănită, la rândul ei. 

Actrița a fost întâmpinată de presă. Inițial a fost reticentă să vorbească, dar în cele din urmă și-a împărtășit emoțiile: „Mă simt foarte tristă... distrusă, rău. Ce pot să spun, era partenerul meu, era bărbatul meu” a declarat ea în fața camerelor de luat vederi la sosirea la aeroportul din Ciudad de Mexico.

 

Afectată de pierderea suferită, Robles a reușit să posteze, totuși, pe contul său de Instagram un mesaj emoționant cu imagini ale producătorului: „Ai suferit atât de mult. Îți mulțumesc pentru tot, dragostea mea”, a scris ea în dreptul colajului.

Ultima telenovelă pe care a produs-o este „Golpe de suerte”, o producție pe care Acasă TV o va difuza săptămâna viitoare, începând de marți, 26 martie (de luni până vineri, de la ora 13.00, câte două episoade).

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Darul de nunta
  120 min
  12:00 Aproape de iubire
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Gustul infrangerii
  60 min
  22:30 Scantei peste Brooklyn
  120 min
  00:30 Regina
  105 min
  02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  03:15 Lectii de viata
  45 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Scantei peste Brooklyn
  90 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies