Dua Lipa și fiul lui Costa Gavras și-au confirmat relația pe covorul roșu de la Cannes 

Dua Lipa și fiul lui Costa Gavras și-au confirmat relația pe covorul roșu de la Cannes
Citeste mai mult despre: Dua Lipa, Cannes, Costa Gavras, Romain Gavras
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 22 Mai 2023

Cântăreața a apărut la brațul lui Romain Gavras la premiera filmului „Omar La Fraise“ pe Promenade de la Croisette.

Dua Lipa nu numai că și-a făcut debutul pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Cannes, dar și-a și demonstrat dragostea pentru iubitul ei, despre care se zvonea de mult timp că ar fi împreună, regizorul francez Romain Gavras, fiul cineastului Costa-Gavras.

În timp ce Lipa a mai participat, cu alte ocazii, la diverse evenimente din cadrul festivalului, apariția ei la premiera filmului „Omar La Fraise“, de Elias Belkeddar, a fost prima dată când a urcat pe celebrul covor roșu de pe Promenade de la Croisette, și a făcut-o afișând un look de zile mari: o rochie neagră asimetrică, semnată Hedi Slimane pentru Celine.

Modelul a prezentat decupaj peek-a-boo pe corsaj și un șliț adânc pe picior. Dar detaliul care a impresionat cu adevărat a fost coafura cu Breton franjurat în stil Lydia Deetz, care i-a acoperit aproape jumătate din chip. Și Romain Gavras a fost elegant în costumul său negru cu cravată.

Despre Gavras, în vârstă de 41 de ani, și cântăreața în vârstă de 27 de ani s-a tot scris în ultimele luni de zile, după ce au fost văzuți în diverse locuri, dar până acum au fost discreți și nu au ținut să-și confirme relația. Totul s-a schimbat în acea seară de la Cannes, când au sosit pe Croisette ținându-se de mână, în timp ce au schimbat priviri complice, iar el a apucat-o subtil de talie.

Romain Gavras este un regizor de film de origine franceză, iar în Statele Unite una dintre cele mai cunoscute lucrări ale sale este videoclipul piesei „Bad Girls“ al lui M.I.A., care se petrece într-un deșert marocan, în care apar tot felul de cascadorii cu mașini. De asemenea, a regizat videoclipul rapperului pentru piesa „Born Free“, cu un genocid imaginar al roșcatelor.

Romain s-a aflat, de asemenea, în spatele clipului lui Mark Ronson și Miley Cyrus, „Nothing Breaks Like a Heart“. În ultimii ani, el s-a concentrat pe filme de lungmetraj în limba franceză. Cel mai recent, „Athena“ (2022), a concurat la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Filmul a fost profund critic la adresa puterii poliției și a fost criticat de politicienii francezi de extremă dreapta.

FOTO: Profimedia

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies