După ce a terminat liceul la Viena, fiul lui Daniel Pavel a plecat în vacanță cu tatăl său în Grecia

După ce a terminat liceul la Viena, fiul lui Daniel Pavel a plecat în vacanță cu tatăl său în Grecia
Citeste mai mult despre: Daniel Pavel, Antoniu Pavel, Survivor
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 03 Iulie 2023

Antoniu și-a încheiat cu brio studiile și două examene de bacalaureat! Iar acum savurează din plin vacanța.

Da, ați citit bine! Antoniu, fiul adolescent al prezentatorului show-ului „Survivor“ de la Pro TV a avut câteva săptămâni fierbinți la capătul studiilor liceale, pe care și le-a finalizat la Viena, unde locuiește de ceva timp cu mama sa, Anca Pârvuțoiu, fosta soție a lui Daniel Pavel.

Deși și-a început liceul la Liceul Francez din București, tânărul și-a continuat studiile în capitala Austriei, iar acum se pregătește să studieze Dreptul.

„Grand Final Terminal pentru băiatul nostru! A riscat, a luptat și a câștigat. 2 Bac-uri cu brio și plus que parfait: cel francez și cel pe care mulți nu l-au ales, cel austriac, numit f sugestiv: Matura“, a scris Daniel Pavel pe rețelele de socializare.

„El a ales, când eu eram în Dominicană, și când ne-am sfătuit, alături și de mama lui, dubla dificultate a Bacului: de limbă franceză (materii de specialitate în franceză), dar și de limbă germană (Matura – așa cum aveam și noi în interbelic). A dublat astfel și riscul. Nu se punea problema să nu ia, dar e vorba de note, de concentrare, a fost foarte mult de muncă“, a explicat Daniel Pavel pentru Pro TV.

De ce, totuși, vrea să urmeze Dreptul? „A livrat un super rezultat, în primul rând lui, pentru că va continua studiile în spațiul de limbă germană, la Viena, va studia dreptul. În funcție de ce specie a Dreptului va face, își va folosi oricare din limbile pe care le stăpânește la nivel nativ (franceză, germană, engleză, română). Rămâne un suflet de român autentic, cu un super rezultat. Deocamdată despre studii și școală, stand by, avem o pauză de vacanță. Are nevoie și dreptul la o vacanță pe o insulă sălbatică, este spirit explorator, de Indiana Jones, plecăm chiar la noapte“, a adăugat gazda show-ului „Survivor“, cel mai dur reality show din istoria televiziunii.

Drept recompensă pentru lunile în care a tras din greu, Daniel Pavel l-a luat pe Antoniu cu el într-o binemeritată vacanță pe insula grecească Samotraki. Astfel, am avut ocazia să vedem că fiul lui e la fel de fit ca el, cei doi având un sejur foarte activ, cu plimbări, hiking și înot.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies