După divorț, Itati Cantoral și fostul soț sunt cei mai buni prieteni

După divorț, Itati Cantoral și fostul soț sunt cei mai buni prieteni
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 11 Noiembrie 2023

Actrița a mărturisit că diferendele sunt de domeniul trecutului și că acum are o relație apropiată cu Eduardo Santamarina.

Cine ar fi spus că Itati Cantoral și Eduardo Santamarina se vor înțelege mai bine divorțați, decât căsătoriți?

Au trecut aproape 20 de ani de la divorțul cu scandal al actorilor Itati Cantoral și Eduardo Santamarina, însă relația lor e mai bună acum ca oricând. Pe atunci, vestea despărțirii lor a zguduit lumea divertismentului mexican, deoarece motivul era infidelitatea actorului care a dus la destrămarea uneia dintre cele mai iubite perechi din showbizul mexican.

Acum, disputele dintre ei sunt de domeniul trecutului: sunt cei mai buni prieteni și totul datorită relației bune pe care au menținut-o de dragul celor doi fii ai lor, José Eduardo și Roberto Miguel, în vârstă de 23 de ani.

„Evident, divorțurile sunt dificile, dar acum este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mă cunoaște de când aveam 16 ani. Este cel mai bun prieten al meu Eduardo Santamarina“, a recunoscut Itatí Cantoral într-un interviu pentru „Ventaneando“.

Actrița a mai spus că unul dintre gemeni a moștenit talentul și carisma tatălui său: „Eduardo este un actor minunat, a ieșit la fel ca tatăl său, este un actor foarte talentat, cu înclinație incredibilă, suntem foarte siguri că se va descurca foarte bine“.

Eduardo însuși a vorbit anterior despre relația sa minunată cu fosta sa soție: „Da, afecțiunea rămâne. Au trecut mulți ani în care ne-a fost greu să ne înțelegem, a fost greu pentru că, la fel ca orice despărțire, la început este groaznic, dar anii trec și acum avem un respect profund unul pentru altul, înainte de toate“, a declarat ea presei în octombrie anul trecut.

Cu toate acestea, el nu este singurul fost cu care se înțelege bine. Itati Cantoral are o relație apropiată și cu Carlos Ruíz, tatăl fiicei sale, María Itatí, care și-a sărbătorit recent cea de-a 15-a aniversare cu o excursie în familie la Disneyland.

Pe Eduardo Santamarina telespectatorii postului Acasă TV au avut ocazia să-l revadă recent în producția „Inimi împietrite“/„La Desalmada“.

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies