Eiza Gonzalez își petrece vara pe un iaht cu Michelle Rodriguez

Eiza Gonzalez își petrece vara pe un iaht cu Michelle Rodriguez
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Iulie 2023

Actrița mexicană se află în Sardinia, unde are parte de zile minunate alături de prietenii ei.

Eiza Gonzalez își petrece vacanța în largul coastelor Italiei alături de colega sa, actrița Michelle Rodriguez, și de producătorul hollywoodian Mohammed Al Turki.

Paparazzii au surprins-o pe actrița mexicană în Sardinia, la bordul unui iaht, etalându-și silueta, pe care a afișat-o într-un bikini minuscul pastel, cu volane. Actrița și prietenii ei s-au bucurat de soare și de vremea excelentă caracteristică Mării Mediterane.

În imagini se poate vedea că Eiza și-a etalat frumusețea naturală fără machiaj, cu părul ciufulit de umiditatea mării, fiind văzută înotând și sărind de pe iaht în apă pentru a se răcori.

În timp ce vedeta din „Godzilla vs, Kong“ se bucura de soare, colega sa din „Fast & Furious“, actrița Michelle Rodriguez, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe iaht, se distra jucând baschet.

Aceasta nu este prima dată când actrița mexicană și producătorul de film saudit se bucură de câteva zile de vacanță în Sardinia, chiar anul trecut fiind surprinși împreună. În plus, prietenia dintre Eiza Gonzalez și Mohammed Al Turki nu este un secret pentru nimeni, deoarece pe conturile lor respective de Instagram au împărtășit mai multe fotografii împreună.

Înainte de-a lua la rând țărmurile europene, Eiza a fost în vacanță în Hawaii și a participat la mai multe prezentări la Săptămâna Modei de la Paris, inclusiv la show-ul exclusivist Fendi din Franța. Iar, în urmă cu câteva zile, a fost chiar văzută pe același iaht cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, care se pare că se întâlnește cu Shakira, ceea ce a tras un semnal de alarmă în rândul fanilor ei.

Cu toate acestea, reporterul Jordi Martin, care a urmărit-o îndeaproape pe Shakira de când s-a mutat de la Barcelona la Miami, a declarat că artista columbiană nu este supărată de ieșirea lui Lewis cu Eiza, deoarece în relația lor „există libertate“ și nu e nimic serios între ei deocamdată. 

FOTO: Profimedia

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies