Eros Ramazzotti are o nouă iubită cu 25 de ani mai tânără decât el

Eros Ramazzotti are o nouă iubită cu 25 de ani mai tânără decât el
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 26 August 2023

După două divorțuri, artisul italian se întâlnește cu o brunetă de 35 de ani.

Eros Ramazzotti, unul dintre cei mai influenți cântăreți italieni care va împlini în toamnă 60 de ani, a făcut public faptul că are o nouă parteneră, însă, ceea ce frapează la această veste este faptul că aceasta este cu 25 de ani mai tânără decât el.

Dacă relația este atât de serioasă pe cât pare, aceasta ar fi cea de-a patra relație oficială a cântărețului italian, a cărui parteneră este, desigur, de aceeași naționalitate.

Noua lui iubită se numește Dalila Gelsomino, iar cântărețul i-a dedicat o postare romantică pe rețelele de socializare, în care a lăsat să se înțeleagă că vârsta nu este importantă pentru el. „Nu ascultați vorbele oamenilor, este surdă, al naibii de profundă încăpățânată, nu are VÂRSTĂ, face rău, face bine, nu se ascunde, învață, crește, uneori este feroce dincolo de orice limită, și este partea întunecată a ființei sale iraționale, este frumoasă, dar și necunoscută, să trăim această iubire până la capăt, să o trăim până la capăt, toată lumea, fără teamă“, a scris Eros Ramazzotti în postarea sa.

Se pare că starul italian era deja pregătit pentru criticile pe care le-ar putea primi din cauza diferenței de vârstă dintre el și iubita lui, însă, el precizează foarte clar că nu-l interesează discuțiile inutile, ci doar ceea ce simte și trăiește alături de ea. De asemenea, cântărețul a încheiat postarea cu un sincer „Te iubesc“ și cu inițialele lor unite de o inimă.

La rândul ei, Dalila, deși nu a răspuns direct, a publicat o postare pe Instagram în care și-a arătat marea dragoste pe care o simte pentru Eros. „Aceasta este scena mea pentru a vă spune cât de mult vă apreciez“, a început ea. „Am fost doar o mică parte din acest turneu și este partea care mi-a permis să văd toată munca enormă a unei echipe de oameni pe teren și cu mare talent“, lăsând să se înțeleagă că o parte din succesul lui Eros se datorează oamenilor care îl însoțesc în turneele sale. „Te miști și se mișcă o armată odată cu tine. Din staff, din fani și din oamenii care te iubesc. Iar armata ta este o armată câștigătoare“, a mai spus ea.

„Te-am văzut dedicându-ți arta în fața a 15.000 de oameni, dar te-am văzut și cum ai cântat într-o cameră goală. Eram doar eu în acea cameră. Sărbătoresc finalul unui turneu epic, dar te sărbătoresc mai ales ca persoană. În spatele a 90 de concerte sold-out se află o ființă umană deosebită. Mai specială decât v-ați putea imagina cunoscându-l 'doar' ca artist. Amabil, umil, nebun, simpatic și cu o noblețe dezarmantă. Cu picioarele al naibii de bine pe pământ, deși ar putea zbura de pe o planetă pe alta, dacă ar vrea“.

Să sperăm că Dalila îl va face fericit și nu va semăna personajului legendar, care și-a trădat iubitul.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la Paris
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Dragoste si intamplare
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  105 min
  02:15 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  02:45 ProVerde
  15 min
  03:00 Lectii de viata
  60 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Dragoste si intamplare
  90 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies