Eva Longoria a făcut paradă de ținute sexy la Cannes

Eva Longoria a făcut paradă de ținute sexy la Cannes
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 24 Mai 2024

Vedeta mutată de la Hollywood în Spania a făcut furori cu rochiile sale decoltate și mulate.

Îi place să-și etaleze silueta incredibilă în cele mai strălucitoare outfituri de covor roșu, iar Festivalul de Film de la Cannes este ocazia perfecta de-a o face din nou.

Eva Longoria și-a dus cu ea o întreagă garderobă, pe care s-o prezinte ca și cum ar defila pe podiumul de modă. Actrița, care tocmai și-a anunțat recent cea de-a doua carte de bucate, „My Mexican Kitchen”, a devenit o prezență obișnuită a festivalului, grație diverselor contracte de imagine pe care le are cu casele de modă sau bijuterii și a profitat de șederea sa pe Coasta de Azur pentru a-și etala cele mai fabuloase ținute.

De la hainele business-chic, cu care a ajuns la Hotelul Martinez, și până la rochiile strălucitoare, Eva Longoria a oferit o nouă lecție de eleganță– având, ce-i drept, și o armată de stiliști cu ea care o făceau să arate impecabil. Iar transparențele, decupajele îndrăznețe și accentele glam au transformat-o într-o regină a covorului roșu.

Ca să vă faceți o idee, actrița cu origini mexicane și spaniole a schimbat cel puțin șapte ținute glamour. După ce și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o spectaculoasă rochie argintie Elie Saab, cu decolteu abisal, pentru exclusivista petrecere Chopard s-a schimbat într-o alta, tot argintie, dar mai opulentă, fără umeri și cu un șal floral negru din catifea, creație a designerului saudit Eman Alajlan.

A doua zi, a apărut la premiera filmului „Emilia Perez”, cu Zoe Saldaña, Selena Gomez și Karla Sofía Gascón, într-o spectaculoasă rochie de un verde-mentă pal de la Tony Ward, foarte decupată, cu cristale, purtată cu sandale cu platformă.

Apoi, a avut o rochie de cocktail bleumarin cu ciucuri, de la Patou, pe care a schimbat-o mai târziu cu o alta extravagantă, cu un tul cu cristale aplicate purtat peste un body nude, cu care s-a afișat la gala Global Gift Foundation.

Invitată să-și lase amprentele pe o placă omagială ce va fi depusă pe aleea starurilor de pe bulevardul La Croisette, Eva Longoria a ales o rochie albă prinsă cu șnur negru la spate, creată de buna sa prietenă, Victoria Beckham. Și, în seara aceleiași zile, a optat pentru o altă rochie strălucitoare, pe corset, cu aplicații aurii, semnată Oscar de la Renta.

Și, ce-i drept, numai o fashionista ca ea putea avea o garderobă atât de variată și sclipitoare.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Ingeri tacuti
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies