Eva Longoria a sărbătorit 20 de ani de la lansarea filmului „Neveste disperate”, proiectul care i-a schimbat viața

Eva Longoria a sărbătorit 20 de ani de la lansarea filmului Neveste disperate , proiectul care i-a schimbat viața
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 05 Octombrie 2024

Actrița a postat o fotografie de pe vremea când o interpreta pe Gabrielle Solis, rolul care a catapultat-o spre celebritate.

Pe 3 octombrie 2004 a avut loc premiera proiectului care i-a schimbat viața Evei Longoria, „Neveste disperate”/„Desperate Housewives”, serialul în care a interpretat-o pe Gabrielle Solis, personajul care i-a deschis porțile faimei. 

Prin intermediul contului său de Instagram, actrița americană cu origini mexicane a postat o amintire specială despre munca sa în această producție care a fost lansată în urmă cu 20 de ani. Pentru a sărbători cele două decenii de la această poveste, Eva Longoria a împărtășit cu urmăritorii săi o imagine cu colegele sale actrițe cu care a făcut din acest proiect un succes.

Emoționată, Longoria a recunoscut că serialul a devenit o mare școală pentru ea, deoarece acolo și-a descoperit abilitățile și pentru munca din spatele camerei: „20 de ani de la «Desperate Housewives»! Sunt atât de emoționată când mă gândesc cum acest serial a schimbat totul pentru mine. Atât de multe amintiri, atât de multe episoade (pe atunci filmam 24 de episoade pe sezon) și atât de multe costume iconice. Tot ceea ce știu despre film și televiziune, am învățat în acest serial”, a scris ea în prima parte a mesajului său.

Actrița a continuat prin a face o mențiune specială despre persoanele din spatele succesului său, precum Gabrielle Solis, scenaristul serialului și colegele sale Marcia Cross, Brenda Strong, Teri Hatcher și Felicity Huffman: „Sunt atât de recunoscătoare mentorului meu pentru totdeauna, Marc Cherry, și pentru femeile care m-au luat sub aripa lor și mi-au arătat calea”, a scris ea în partea finală a postării, care a ajuns la peste jumătate de milion de aprecieri în doar câteva ore.

În iunie 2014, anul în care „Desperate Housewives” a împlinit 10 ani de existență, Eva Longoria i-a acordat un interviu în care a povestit cum a apărut în viața ei Gabrielle Solis, un personaj care părea să îi fie destinat: „Făcusem deja un show TV, așa că aveam experiență, eram pregătită, eram gata, iar apoi a apărut această oportunitate. Aveam 28 de ani, rolul era pentru o femeie de 40 de ani și scria «Gabrielle Solis, 40 de ani», iar când m-am dus la audiție, toate erau femei de 40 de ani, iar eu am spus: «Sunt prea tânără pentru acest rol» și m-am gândit: «Nu-l voi obține niciodată»”, își amintea ea.

Datorită faptului că, la acea vreme, actrița combina această profesie cu cea de recrutor de talente, lipsa de timp pentru a se pregăti pentru acest casting a fost cea care a făcut-o să obțină rolul: „M-am dus și am dat audiție la Marc Cherry. În acea zi, am avut 6 sau 7 audiții, așa că eram epuizată, îmi amintesc că nu am citit scena, pentru că aveam altele de făcut și Marc m-a întrebat: «Ce părere ai despre acest scenariu?» și i-am spus: «Acest... știi ce, nici măcar nu l-am citit, mi-am citit doar rolul și rolul meu este foarte bun», însă mai târziu mi-a spus că știa că eu sunt bună ca Gabrielle Solis”, și-a amintit râzând actrița de la Hollywood. Eva Longoria a spus că sinceritatea ei i-a dat de înțeles scenaristului că a găsit-o pe actrița care o va interpreta pe doamna Solis: «A fost cel mai egoist lucru pe care îl puteai spune, iar Gaby este egoistă. Ea a crezut că este cel mai frumos lucru să fie sinceră». Odată ce a obținut rolul, au schimbat chiar și vârsta personajului: „L-au făcut mai tânăr, pentru că aveam o aventură cu grădinarul și ABC s-a gândit că nu ar trebui să am 40 de ani, pentru că el avea 17 ani. Așa că au spus: „Poate dacă ar fi mai tânăr, nu ar fi atât de rău”, dar eu tot cred că este rău”, a mai spus ea râzând.

 

Partea bună e că, deși au trecut 20 de ani de-atunci, Eva Longoria nu s-a schimbat prea mult și pare tot o tinerică cochetă și care se bucură din plin de viață.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies