Familia lui Itatí Cantoral se mărește. Artista a fost în vacanță cu copiii, dar și cu partenerii acestora

Familia lui Itatí Cantoral se mărește. Artista a fost în vacanță cu copiii, dar și cu partenerii acestora
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 10 August 2024

Pentru prima dată, iubita fiului ei, Roberto, a însoțit familia artistei în concediu.

Itati Cantoral se bucură din plin de o vacanță petrecută pe continentul european. Începută în Italia și continuată în Marea Britanie și Franța, artista a făcut cunoscut faptul că, pentru prima dată, Zairé Renata, iubita fiului ei Roberto, face parte din această călătorie în familie.
 
Prin intermediul Instagram, actrița a postat un album cu imagini din vizita sa la Veneția, oraș de care s-a bucurat alături de copii. În aceste fotografii, se poate vedea relația foarte bună pe care iubita fotbalistului o are cu viitoarea ei soacră.
„Familia mea frumoasă în Veneția”, a fost descrierea pe care a folosit-o Itati Cantoral pentru imaginile în care vedem familia reunită la bordul unei gondole, vizitând unul dintre canalele celebrului oraș.
 
 
După perioada petrecută în Veneția, familia s-a deplasat la Roma, unde au vizitat împreună Colosseumul Roman. În imagini o vedem pe Itatí Cantoral înconjurată de gemenii ei, José Eduardo și Roberto, alături de Zairé și María Itatí, fiica actriței. Deși nu este prima dată când călătorește cu familia, este prima vacanță lungă pe care tânăra și-o ia în cei patru ani de relație cu fiul actriței.
 
Itatí Cantoral a vorbit în mai multe rânduri despre relația excelentă pe care o are cu nora sa: „Sunt o soacră excelentă și sunt binecuvântată să o am pe Zairé Renata, care este iubita fiului meu, o fată frumoasă, cu o familie frumoasă, o fată bună cu principii, cu valori. Voi fi întotdeauna prietenă cu oamenii pe care copiii mei îi iubesc”, a declarat ea anul trecut în cadrul emisiunii „Hoy”.
 
 
În acel interviu, actrița a vorbit despre posibilitatea de a-și mări familia în viitorul apropiat: „Mi-ar plăcea să fiu bunică, desigur, dar nu cred că este momentul potrivit, pentru că ei au alte priorități acum”, a spus ea. În ultimii ani, Itatí s-a concentrat asupra rolului său de mamă, deoarece recunoaște că nu există un sentiment mai puternic decât cel pe care îl simte pentru cei trei copii ai săi: „María Itatí, Eduardo și Roberto, marile iubiri ale vieții mele”, a mai scris ea într-o postare.
 
FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies