Fiicele presedintelui: Care dintre ele e frumoasa familiei? FOTO&VIDEO

Fiicele presedintelui: Care dintre ele e frumoasa familiei? FOTO VIDEO
Data publicarii: 28 Octombrie 2011

Peste tot in lume, presedintii, regi, printii, sunt in atentia popoarelor pe care le conduc. La fel si familiile acestora. Oamenii vor sa stie cum traieste un conducator, cum se imbraca, unde doarme, ce mananca, ce hobby-uri are... Exact astfel de detalii fac deliciul tuturor. Iar in Romania, lucrurile nu stau deloc altfel.

Lumea e de cativa ani incoace cu ochii pe familia Basescu si mai ales pe cele trei femei din casa presedintelui. Maria, sotia, este o femeie extrem de retrasa, pe care o vezi foarte rar la evenimente.

Mezina este cea mai activa dintre toate. Si parca mai preocupata sa arate mereu bine. Se zvoneste, chiar, ca ar avea multe operatii estetice la activ.

Fata cea mare a presedintelui, Ioana, a fost dintotdeauna o prezenta discreta si nu a iesit in evidenta prin stilul vestimentar.

Acum, insa, ea se afla in centrul atentiei. Si asta pentru ca a reusit sa slabeasca... 25 de kilograme si si-a schimbat radical look-ul.

Schimbarea poate fi observata de la o posta, cum spune o vorba romaneasca. Fata cea mare a presedintelui este parca o alta femeie: mai slaba, coafata, aranjata... Parca sa-a schimbat ceva si in stilul ei vestimentar.

Se spune ca daca stii sa privesti in ochii unei femei, poti afla multe secrete pe care le pastreaza in suflet. Ioana Basescu pare fericita, chiar daca unii ar spune totusi ca fiica cea mare a presedintelui a urmat un drum ceva mai anevoios.

Cel putin, din punct de vedere personal. Toata lumea cunoaste povestea de iubire dintre ea si cantaretul Bodo si cu totii am asistat la sfarsitul scurtei lor casnicii.

Artistul si-a refacut repede viata, alaturi de Loredana, o femeie simpla, de care parintii lui Bodo sunt foarte incantati. Nu acelasi lucru puteau spune, acestia, despre fosta lor nora.

N-o fi stiut tatal-presedinte sa gestioneze prea bine relatia cu fostii cuscrii, dar cand a fost vorba sa le ia apararea fetelor lui, nu i-a putut sta nimeni in cale. Asa s-a intamplat si dupa divortul Ioanei de Bodo, cand a izbucnit scandalul apartamentului de peste un milion de euro, in care ar sta fata cea mare.

Il lasam pe tata-Basescu sa se ocupe de problemele politice si vorbim in continuare despre Ioana si Elena, doua surori cu firi total diferite. Doua femei cu ambitii diferite. Mezina a cochetat cu modellingul si de-a lungul timpului si-a facut multe imbunatatiri.

De cealalta parte, Ioana a preferat sa stea in umbra. Fiica cea mare a presedintelui a fost dintotdeauna o femeie discreta, care si-a vazut de afacerea si biroul ei notarial, fara sa ii pese macar de cele 25 de kilograme in plus.

Acum, si Ioana ar putea, la fel de bine, sa urce pe podiumul de moda, avand in vedere faptul ca a slabit foarte mult. Se pare ca nu a tinut vreo dieta si ca... doar mananca mai putin decat inainte. Potrivit ziarului "Libertatea", Ioana ar scoate din buzunar 2.000 de lei, pentru a se mentine.


Daca o privim din nou cu atentie pe cealalta fata a presedintelui, poate suntem tentati sa credem unele zvonuri, care spun ca mezina ar fi apelat in cateva randuri la bisturiu. Potrivit ziarului "Libertatea", Elena ar fi investit cam 14.000 de euro in operatii estetice.

Mai exact:
- injectii cu grasime, care ar fi costat 800 de euro
- un tatuaj al conturului buzelor, de 300 de euro
- liposuctie in zona coapselor - 800 de euro
- peeling facial - 400 de euro

Lista ar continua cu lentilele de contact si genele false, care ar costa-o pe Elena cam 2.400 de euro pe an si cu trei operatii de subtiere a nasului, care ar fi costat-o, pe fiica cea mica a presedintelui, 12.000 de euro.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Ingeri tacuti
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies