Fiul cel mic al lui Michael Jackson și-a dat în judecată bunica pentru moștenirea lăsată de megastar

Fiul cel mic al lui Michael Jackson și-a dat în judecată bunica pentru moștenirea lăsată de megastar
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 24 Martie 2024

Bigi Jackson vrea să o împiedice pe bunica sa, Katherine, să continue să plătească pentru o bătălie juridică din averea tatălui său.

Bigi Jackson, în vârstă de 22 de ani, este cel mai mic dintre cei trei copii ai regretatului Michael Jackson. În timpul copilăriei sale și mai ales după moartea Regelui Muzicii Pop, în 2009, el era cunoscut în presă sub numele de Blanket.

Tânărul s-a dezis în cele din urmă de acest pseudonim în încercarea sa de a duce o viață departe de expunerea publică și, într-o oarecare măsură, nemarcată de apartenența sa la una dintre cele mai faimoase și controversate familii din industria muzicală – el fiind acum regizor și având la activ mai multe scurtmetraje, dintre care unul premiat. Cu toate acestea, recentele lui demersuri în instanță l-au readus în vizorul public.

Potrivit TMZ, fiul cel mic al lui Michael Jackson nu a ezitat să o acționeze în instanță pe bunica sa, Katherine Jackson, care l-a crescut pe el și pe frații săi mai mari, Prince și Paris, după moartea cântărețului. Scopul său este de a o împiedica să continue să plătească pentru un proces în care Bigi consideră că bunica sa are numai de pierdut.

Inițial, bunica și nepotul și-au unit forțele pentru a cere judecătorului să blocheze anumite acțiuni întreprinse de executorii testamentari ai averii lui Michael Jackson, considerând că aceștia „și-au depășit autoritatea” și că acțiunile lor ar putea afecta moștenirea artistică a cântărețului. Acest lucru este de înțeles, având în vedere controlul strict pe care familia Jackson a încercat întotdeauna să îl exercite asupra imaginii și reputației artistului.

Mai exact, aceștia se refereau la decizia de a vinde o parte din catalogul muzical al artistului către multinaționala Sony, o tranzacție evaluată la 600 de milioane de dolari. Contractul acoperă, de asemenea, drepturile de exploatare a popularului musical de pe Broadway, „MJ: The Musical”, și pe cele ale viitorului film biografic „Michael”, în care joacă Jaafar Jackson, nepotul lui Michael.

Magistratul s-a pronunțat în favoarea administratorilor, care au susținut că averea artistului avea nevoie de o infuzie semnificativă de fonduri, care nu putea fi realizată decât prin transferul acestor active. Katherine Jackson s-a grăbit să facă apel la această hotărâre, dar Bigi crede că recursul nu va avea succes. Prin urmare, tânărul intenționează să pună capăt disputei odată pentru totdeauna și să nu mai risipească moștenirea.

FOTO: Profimedia, Instagram

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Darul de nunta
  120 min
  12:00 Aproape de iubire
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Gustul infrangerii
  60 min
  22:30 Scantei peste Brooklyn
  120 min
  00:30 Regina
  105 min
  02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  03:15 Lectii de viata
  45 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 Scantei peste Brooklyn
  90 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies