FOTO Botez în familia Pro TV-ului

FOTO Botez în familia Pro TV-ului
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Mai 2023

Roxana Hulpe și soțul său și-au creștinat fetița în ultimul weekend din luna mai.

Dacă o parte a vedetelor Pro TV s-au distrat la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, o altă parte a petrecut la botezul fetiței jurnalistei Roxana Hulpe.

Căsătorită cu Bogdan Rădulescu de vara trecută, Roxana Hulpe a devenit chiar pe 1 februarie mămică. Fiica ei, Zora, are acum patru luni și a primit weekendul trecut binecuvântarea creștinească.

Botezul a fost unul special, mai ales că slujba de la biserică a fost ținută chiar de către bunicul micuței, care este preot la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Gilău, judeţul Cluj.

Cât despre nași, micuța Zora Rafila a fost botezată în brațele lui Cosmin Stan și ale soției sale, Andreea Oana, care i-au devenit astfel părinți spirituali.

Cum era de așteptat, la frumoasa slujbă au participat și alți colegii de studio ai prezentatoarei de televiziune, printre care i-am remarcat și pe Amalia Enache, Iulia Ionescu, Liliana Curea, Rareș Năstase.

„Mă bucur foarte tare că am ajuns să fim și prieteni foarte buni, nu doar parteneri de pupitru! Și mă bucur și mai mult că ne-a făcut onoranta surpriză să ne aleagă nașii micuței Zora Rafila! Așa că da, relația noastră merge dincolo de studioul de știri și va ajunge la stadiul de familie extinsă odată cu botezul fetiței. Ne întâlnim deseori și chiar am petrecut ultimul Revelion împreună”, a declarat Cosmin Stan pentru TVMania.

După slujba de la biserică, toți invitații s-au îndreptat spre un restaurant din Cluj-Napoca, acolo unde au servit preparate alese și s-au distrat pe muzica lui George Hora și a DJ-ului Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu.

După botez, Roxana Hulpe a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături la botezul Zorei: „Pe lângă inima Zorei care bate alături de inima mea, am simțit adânc în piept cum bat în sincron toate inimile pe care le vedeți în această poză. Știu doar că sunt atât, dar atât de recunoscătoare că în toată imperfecțiunea mea e atât, dar atât de multă dragoste. N-am cuvinte să le mulțumesc acestor omuleți că nu le stă nimic în cale atunci când vor să aducă lumina pentru noi și Soarele tot“, a notate a într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies