FOTO Ce vedete au petrecut la nunta lui Smiley?

FOTO Ce vedete au petrecut la nunta lui Smiley?
Citeste mai mult despre: Smiley, Adela Popescu, Andreea Esca, Gina Pistol, nunta
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Mai 2023

Artistul și aleasa lui, Gina Pistol, și-au invitat atât rudele, cât și prietenii și colegii cu care au lucrat în producțiile televiziunilor în care activează.

Cu două nume atât de mari ca ale lor, era firesc ca Smiley și Gina Pistol să aibă invitați numai unul și unul. Și, dacă mireasa i-a avut alături pe celebrii Chefi care fac show la TV, mirele a fost înconjurat de artiștii de la casa lui de discuri, Ha Ha Ha Production, de colegii de la filmările la producțiile „Românii au Talent“ și „Vocea României“, dar și de alte vedete Pro TV, cu care a colaborat sau cu care a legat prietenii.

În primul rând, vorbim despre bunul său prieten, actorul Pavel Bartoș, cu care împarte culisele de la „Românii au Talent“ și care a venit împreună cu soția sa, actrița Anca Bartoș, și cu fiicele lor.

Alături i-a fost și celălalt bun prieten cu care împarte platoul de la Pro TV, artistul Tudor Chirilă, care este și jurat al emisiunii „Vocea României“.

Lor li s-a alăturat și Horia Brenciu, care a trecut și el prin juriul de la „Vocea României“ și a cărui fire veselă și care te binedispune este, de-a dreptul, contagioasă. Dar și Mihai Petre, fostul jurat de la „Românii au Talent“, însoțit de Elwira Petre – care a și surprins, într-o înregistrare, momentul tăierii tortului de nuntă.

Prima la distracție a fost și Andreea Esca, venită împreună cu soțul ei, Alexandre Eram. Vedeta Știrilor Pro TV a schimbat două ținute: o rochie înflorată cu prindere pe gât, în nuanța de albastru regal, și o rochie de seară roșie, din saten.

Printre cei prezenți la nunta organizată de wedding plannerul vedetelor, Ivona Nenu, în splendida orangerie Iris din mijlocul naturii a master floristului Nicu Bocancea, s-au aflat și Adela Popescu cu Radu Vâlcan, Monica Bîrlădeanu, Irina și Răzvan Fodor, Amalia Năstase și soțul său, Răzvan, RalukaAdelina Pestrițu și soțul ei, Virgil, Adda și soțul său, Cătălin, Feli Donose, LoraSore, Loredana Groza – însoțită de fiica sa, Elena – și CRBL, venit cu soția și fiica sa – și care i-a oferit un cadou special mirelui, un sacou realizat cu fotografii de familie imprimate pe țesătură.

După petrecere, Smiley a transmis și un mesaj în mediul online: „Mulțumim tuturor și fiecăruia dintre voi în parte! Ne-ați făcut ziua perfectă cu mesajele voastre, cu prezența, cu zâmbetele, cu susținerea! Doamna Smiley, vă mai fac un dans și azi??? Mai avem vreun interviu de dat? Nu? Atunci merg să-i răspund lui Josephine, că are multe întrebări despre ce am făcut noi atâtea ore după ce a plecat ea de la orangerie și de ce am ajuns așa târziu acasă. Noua familie Maria intră într-o pauza vocala si de social media cateva zile pentru refacere! Scuzați liniștea, vă rugăm, dar face bine din când în când.“

Vedeți mai multe instantanee de la nuntă în galeria foto

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies