Frumoasa Meryem Uzerli a făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes

Frumoasa Meryem Uzerli a făcut senzație pe covorul roșu de la Cannes
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 20 Mai 2022

Celebra Hurrem din „Suleyman Magnificul“ este absolut adorată în Europa.

Jumătate turcoaică, jumătate nemțoaică, superba actriță Meryem Uzerli este abonata marilor evenimente mondene din Occident. Deși publicul ei o cunoaște și o iubește grație rolului ei din serialul istoric „Suleyman Magnificul“, unde a interpretat rolul sultanei Hurrem, Meryem Uzerli trăiește mai mult în Germania și Franța, fiind foarte solicitată pentru interviuri și pictoriale de modă în cele mai notorii publicații internaționale.

Zilele acestea, ea se află la Festivalul de Film de la Cannes, răspunzând invitației de-a fi prezentă la mai multe proiecții. Și, ca de fiecare dată, aparițiile sale sunt foarte rafinate, fiind în vizorul criticilor de specialitate.

Dacă în seara deschiderii am putut-o vedea într-o rochie-fluture, creație a designerului rus Yanina Yulia, la mult așteptata premieră a filmului „Top Gun: Maverick“, Meryem Uzerli a purtat o fabuloasă rochie neagră, din colecția brandului italian Fovari, accesorizată cu bijuterii (cum altfel?) Chopard – unul dintre brandurile vedetă de la Cannes.

Silueta impecabilă a actriței poate să vă amăgească să credeți că are în jur de 30 de ani și că e o celibatară fără obligații. Ei bine, Meryem Uzerli va împlini vara aceasta, pe 12 august, 39 de ani și este mama a două fetițe – a doua născută în urmă cu un an.

„Lara Jemima, tatăl tău și cu mine suntem foarte fericiți să te întâmpinăm în familia noastră, Lily Koi. Ne simțim recunoscători și fericiți că ni te-ai alăturat. Fii protejată la nesfârșit!“, scria Meryem Uzerli pe contul ei de Instagram in luna ianuarie 2021.

Lara are deja 8 ani și a moștenit frumusețea mamei sale.

La un an și câteva luni de când a născut, actrița de origine turcă a fost ofertată să facă parte dintr-un nou proiect în țara natală: serialul de televiziune „RU“, în care, din calitate de protagonistă, i-ar putea da replica lui Mert Yazıcıoğlu, unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai momentului din Turcia.

Potrivit presei din Turcia, serialul „RU” va fi unul dintre cele mai ambițioase producții ale platformei Disney Plus de până acum. Se pare că celebra Meryem Uzerli ar fi mărturisit că i-a plăcut scenariul și povestea serialului și agrează și rolul în sine și intenționează să ajungă în Turcia, imediat după încheierea Festivalului de la Cannes, pentru a discuta cu producătorii serialului respectiv.

Până atunci, nu puteam decât să-i admirăm ținutele de prințesă a ecranului, cu care defilează pe covorul roșu de pe Croazetă.

FOTO: Profimedia, Instagram

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  150 min
  04:30 Doctorul casei
  45 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies