Gabriel Soto a părăsit-o pe Irina Baeva pentru Cecilia Galliano?

Gabriel Soto a părăsit-o pe Irina Baeva pentru Cecilia Galliano?
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Iunie 2024

Actorul lămurește situația sa sentimentală, după ce a fost surprins în casa Ceciliei.

După ce nu ar fi luat parte la premiera noului proiect al Irinei Baeva, „Aventurera”, Gabriel Soto a tot fost văzut în compania colegei sale, Cecilia Galliano.

Cei doi au fost surprinși împreună la o sală de sport din Mexic, după care s-au îndreptat către casa actriței. După care acesta nu a mai fost văzut ieșind din casa fostei soții a lui Sebastian Rulli.

„Au trecut secundele, au trecut minutele, orele... s-a terminat ziua și Gabriel continua să fie în casa Ceciliei Galliano noaptea”, nota o publicație locală. 

Pe 7 mai, actrița de origine argentiniană a subliniat că singura relație pe care o are cu Gabriel Soto este de prietenie. „Suntem prieteni de mult timp, eu pe Gaby îl iubesc foarte mult, Gaby se află într-o relație, dar eu nu. O să-l îmbrățișez de 25 de ori mai mult” Cu fiecare cu care mă vedeți, poate o să formez o pereche, dar în ziua în care o să se întâmple, o să fiu prima care o să vă spună”, a spus actrița.

După câteva zile de tăcere, Gabriel Soto a spus că zvonurile despre o posibilă relație a sa cu Cecilia Galliano sunt o minciună și că imaginile cu ei nu sunt altceva decât o strategie de promovare a piesei „El Precio de la Fama”. De fapt, Gabriel l-a arătat cu degetul pe producătorul piesei, Gerardo Quiroz, care l-a însoțit în interviu. „El (Gerardo) este autorul intelectual al tuturor acestor lucruri... Face parte din strategie și face parte din ceea ce am făcut noi pentru a pune la punct această punere în scenă, pentru a spune: «Acesta este prețul succesului», și cum mass-media poate inventa și vorbi despre o situație pe care noi înșine am pus-o la punct...”, a spus el, potrivit celor de la Telemundo.

„Le-am servit o poveste, pentru ca ei să poată face publicitate piesei, iar adevărul este că noi am gândit totul“, a mai declarat Soto. „Eu și Ceci suntem prieteni de-o viață. Am făcut campanii, piese de teatru, am lucrat mult și adevărul este că este o mare prietenă de-a mea, țin la ea foarte mult...“, a declarat actorul.

FOTO: Facebook

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    10:00 Vecinul din vacanta
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Manualul fericirii
    105 min
    23:30 Dulce razbunare
    60 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    60 min
    04:15 Manualul fericirii
    105 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies