Gaby Espino trăiește o nouă poveste de dragoste

Gaby Espino trăiește o nouă poveste de dragoste
Citeste mai mult despre: Gaby Espino, Santa Diabla
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 15 Octombrie 2024

Actrița și femeia de afaceri a vorbit în podcastul lui Camila Canabal, unde a dezvăluit că este foarte fericită.

Gaby Espino este una dintre cele mai frumoase actrițe de pe micul ecran și a cucerit inimile actorilor chipeși, însă de ceva timp a fost departe de scena amoroasă. Acum, vedeta de telenovele și femeia de afaceri a dezvăluit că are o relație. Protagonista din „Santa Diabla” a spus adio burlăciei și este fericită într-o nouă relație, după cum a dezvăluit în podcastul Camilei Canabal. 

Întrebată dacă este cu cineva, Gaby Espino a răspuns: „Sunt fericită, sunt fericită. Ochii îmi strălucesc, dar nu am de gând să spun nimic altceva”. În acest fel, actrița a împărtășit că se află într-o relație, însă a păstrat pentru ea detaliile și identitatea bărbatului care i-a cucerit inima. „Este prima dată când o spun. Dar va trebui să vă documentați, pentru că nu voi mai spune nimic”, a adăugat ea râzând. 

„Nu mă ascund, doar îmi trăiesc fericirea”, a explicat Gaby, dezvăluind că, dacă a păstrat pentru ea a fost pentru a-și proteja intimitatea și că s-a bucurat și de perioada de singurătate. Ultima dată când a avut o relație, cel puțin în ochii publicului, a fost în 2022, cu omul de afaceri Miguel Mawad. „M-am bucurat foarte mult de timpul petrecut eu cu mine, am lucrat mult la mine și mi-am dedicat acest timp mie însămi. Cred că este necesar să înțelegi ce înseamnă să fii singură, poate că la vârsta asta înțeleg asta într-un mod diferit. Înainte când spuneai „sunt singur” era ca o disperare, acum e o bogăție să ai timp și pentru tine. Persoana potrivită sosește când trebuie să sosească și cât timp nu sosește, dedică-ți timp ție și devino mai mult ca persoana pe care vrei să o atragi”, a adăugat ea. 

Gaby a vorbit și despre cum fiica ei, Oriana, în vârstă de 16 ani, se temea că, atunci când va pleca la universitate, Gaby va rămâne singură. „În mai multe rânduri, chiar i-a transmis acest mesaj: «Mamă, vreau să fii cu cineva, pentru că nu vreau să plec la universitate și să te las singură». Mi-a dat toată tandrețea din lume”. 

Gaby Espino, în vârstă de 46 de ani, a recunoscut că viața de cuplu este ceva de care se bucură, precum și planurile pe care le au pentru viitor. „Îmi place să fiu într-un cuplu și cred că starea perfectă este să fii cu un partener, un partener de viață”, a spus ea. „În cele din urmă, îmi doresc să am un partener de viață și să am o viață normală cu cineva, să construiesc ceva frumos cu cineva”.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Ingeri tacuti
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies