Gisele Bündchen vorbește pentru prima dată despre divorțul de Tom Brady

Gisele Bündchen vorbește pentru prima dată despre divorțul de Tom Brady
Citeste mai mult despre: Gisele Bundchen, divort, Tom Brady
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 10 August 2023

Fostul topmodel brazilian că nu i-a fost ușor să-și revină după despărțirea de tatăl copiilor ei.

Gisele Bündchen a acordat un interviu pentru ediția braziliană a revistei „Vogue“ în care a vorbit pentru prima dată despre efectele divorțului de Tom Brady, tatăl copiilor ei, Benjamin și Vivian, și bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 13 ani.

Fostul topmodel brazilian a recunoscut că săptămânile care au urmat separării au fost foarte grele și că de atunci a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a se izola de zvonurile despre fostul ei soț, care a început recent să se întâlnească cu Irina Shayk. Pe de altă parte, fotomodelul a reflectat asupra "lucrurilor bune" pe care le-a adus în viața ei divorțul.

„Întotdeauna am crezut că fiecare circumstanță, oricât de dificilă ar fi, are ceva să ne învețe și să ne facă să ne dezvoltăm. Despărțirile sunt, fără îndoială, grele, mai ales când mass-media analizează fiecare pas al procesului. Eu încerc să mă concentrez pe copiii mei, pe sănătatea mea, dar și pe aspirațiile și visele mele. A trebuit să trec prin momente dificile pentru a înțelege importanța de a face alegeri sănătoase în viața mea“, a declarat ea.

Gisele a dezvăluit că, pentru a trece peste acest eșec din viața ei, s-a concentrat pe starea ei de bine și pe proiectele personale. Alimentația sănătoasă, exercițiile fizice, somnul bun și meditația sunt câteva dintre lucrurile cu care modelul brazilian a reușit să-și revină.

„Odată cu maturitatea, am avut capacitatea de a mă accepta și de a mă înțelege. Astăzi, recunosc că sănătatea este cea mai prețioasă comoară a mea, esențială pentru a avea o viață fericită și pentru a-mi îndeplini toate visele“, a declarat Bündchen. „Mulțumesc lui Dumnezeu, nu am mai avut niciodată un atac de panică, iar când simt că mă cuprinde un val de anxietate, recurg la tehnici de respirație. Aceasta m-a ajutat să am un stil de viață mult mai sănătos și mai echilibrat“, a mai spus ea.

FOTO: Vogue, Instagram

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies