Gloria Trevi a apelat la avocata lui Johnny Depp pentru procesul controversat din SUA

Gloria Trevi a apelat la avocata lui Johnny Depp pentru procesul controversat din SUA
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 30 Mai 2023

Artista acuzată de abuz sexual va fi apărată de Camille Vasquez, care a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard.

Cântăreața mexicană Gloria Trevi a apelat la avocata Camille Vasquez, cunoscută pentru că l-a reprezentat pe Johnny Depp în procesul împotriva fostei sale soții, Amber Heard, ca s-o apere în procesul civil din Statele Unite în care este acuzată de presupuse abuzuri sexuale asupra copiilor.

Practic, ea se confruntă cu un proces civil, care reînvie acuzațiile potrivit cărora ar fi fost implicată în racolarea de fete la cererea producătorului său de atunci, Sergio Andrade. Cele două reclamante spun că faptele s-au petrecut când aveau 15 și 13 ani și că Trevi le-ar fi ademenit la audiții pentru a obține o carieră în showbiz. Documentele arată că presupusele victime au fost pregătite de cântăreață pentru a deveni sclavele sexuale ale lui Andrade.

Într-un interviu acordat publicației „Newsweek“, Camille Vasquez a confirmat faptul că face parte din echipa de avocați ai cântăreței, pe care a însoțit-o la unul dintre concertele sale din Ciudad de Mexico și pentru care simte „admirație, respect și susținere“.

În articol, Camille Vasquez a vorbit despre diferențele în favoarea lui Trevi, având în vedere că dosarul ei nu se poate compara cu acuzațiile și sentința primite de fosta mondenă Ghislaine Maxwell, implicată în infracțiuni sexuale comise de Jeffrey Epstein – în care a fost implicat și Prințul Andrew, fratele Regelui Charles al Marii Britanii!

„Cred că oamenii vor fi surprinși să afle că acest caz nu ar putea fi mai diferit de cazul Ghislaine Maxwell. Adevărata diferență definitorie pentru mine este că Gloria Trevi era minoră când l-a cunoscut pe Sergio Andrade. Avea 14 ani când a început să fie abuzată de acesta. Deși cred că reclamanții și unii oameni vor dori să o portretizeze în aceeași manieră, este un caz foarte diferit. Este vorba de o tânără care a fost abuzată, răpită, controlată și agresată sexual de acest bărbat timp de ani de zile, când era minoră, la fel ca și celelalte victime, inclusiv reclamanții, a declarat Camille Vasquez pentru „Newsweek“.

Ea a mai povestit că a avut ocazia să o vadă pe artista mexicană cântând la Auditorio Nacional în timpul unuia dintre concertele sale. „Am văzut-o cântând în Mexico City. Este o artistă incredibilă. A dansat timp de trei ore la rând, nu a luat nicio pauză. Cred că a avut poate șapte sau opt schimbări de costume. Văzând-o, mi-am dat seama că a cânta și a scrie cântece și a da înapoi dragostea fanilor ei este terapia ei. Este modul ei de-a face față abuzului pe care l-a suferit și căruia i-a supraviețuit“.

Camille Vasquez a adăugat că Gloria Trevi este afectată de acuzațiile care i se aduc. Totodată, ea vede cazul clientei sale ca pe o oportunitate de schimbare, deoarece consideră că opinia publică a dat forță acuzațiilor aduse cântăreței.

„După ce m-am întâlnit cu ei (Gloria Trevi și Armando Gómez) și am evaluat cazul, am fost ferm convinsă să o reprezint. A fost încarcerată timp de aproape cinci ani, aceasta a fost într-adevăr o încălcare a drepturilor omului, iar ea a fost exonerată de aceste acuzații oribile cu mulți ani în urmă. Cu toate acestea, ea pur și simplu nu poate scăpa de norul care planează asupra ființei sale. Este important pentru mine să pot reprezenta oamenii în care cred și ale căror povești trebuie spuse.“

FOTO: Instagram, Profimedia

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Feluri de iubire
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Dila
  195 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies