Ian Ziering din serialul „Beverly Hills 90210”, bătaie ca-n filme cu niște motocicliști

Ian Ziering din serialul Beverly Hills 90210 , bătaie ca-n filme cu niște motocicliști
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 06 Ianuarie 2024

Blondul-problemă din celebrul serial pentru tineret din anii ’90 e neliniștit și în viața reală, chiar și la 30 de ani de la filmarea celebrei producții.

Fanii actorului Ian Ziering au fost șocați să afle că idolul tinereților lor a ajuns să se bată în stradă, la o vârstă la care alții poate ar interveni să calmeze o altercație, nu să o producă.

Ei bine, zilele trecute, actorul din „Beverly Hills, 90210” a ținut prima pagină a ziarelor pentru că ar fi fost victima unei „agresiuni teribile a unor motocicliști pe stradă”; astăzi aflăm că această primă versiune este inexactă: Ian Ziering a fost primul care a atacat grupul de motocicliști, potrivit unor noi imagini care au surprins conflictul.

Într-o serie de fotografii care au devenit virale pe rețelele de socializare, se poate vedea un grup de motocicliști care încearcă să conducă atunci când actorul coboară din mașina sa și îl împinge pe unul dintre motocicliști până când acesta cade.

Când Ziering a vorbit despre incident, a spus că a ieșit din mașină pentru a „evalua o eventuală pagubă“, dar această nouă înregistrare video arată că actorul a devenit imediat agresiv. Videoclipul, care a fost postat pe Instagram, arată noi detalii despre bătaia care a izbucnit duminică, 31 decembrie, pe Hollywood Boulevard, în condițiile în care, inițial, s-a crezut că Ian Ziering a fost atacat de bandă după ce mașina sa a fost avariată.

 

Ce-i drept, mașina lui a avut unele avarii la parbriz și la oglinda retrovizoare, dar ulterior altercației, când actorul în vârstă de 59 de ani a fost nevoit să-și consoleze și fiica, Penna, care plângea de frică pe trotuar. Iar totul ar fi pornit de la o atitudine de intimidare în trafic din partea bandei de motocicliști.

După ce totul s-a liniștit, Ian Ziering a făcut apel la autorități pentru că au permis „anarhie” în Los Angeles. „Sunt ușurat să anunț că eu și fiica mea suntem complet nevătămați, dar incidentul m-a lăsat profund îngrijorat de îndrăzneala tot mai mare a acestor grupuri care perturbă siguranța și pacea publică”, a scris el pe profilul său de Instagram. „Această situație evidențiază o problemă mai amplă de vandalism pe străzile noastre și necesitatea unor răspunsuri eficiente de aplicare a legii la astfel de comportamente. În calitate de cetățean și părinte, consider inacceptabil faptul că grupurile se pot angaja în mod liber în acest tip de comportament, provocând teamă și haos, în timp ce răspunsul autorităților pare insuficient.“

Până în prezent, nicio persoană nu a fost arestată, dar Ziering a declarat că dorește să vadă „acțiuni decisive“ din partea poliției după acest conflict.

Serialul „Beverly Hills 90210” poate fi urmărit acum și pe platforma VOYO.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 O propunere virala
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    60 min
    22:30 O nunta ca-n povesti
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    04:15 O nunta ca-n povesti
    105 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies