Imagini haioase de la filmarile pentru telenovela “Iubire si onoare”! Afla ce a insemnat acest proiect pentru actorii principali! – GALERIE FOTO si VIDEO

Imagini haioase de la filmarile pentru telenovela “Iubire si onoare”! Afla ce a insemnat acest proiect pentru actorii principali! – GALERIE FOTO si VIDEO
Data publicarii: 24 Iunie 2011

Ca toate proiectele care  presupun multe luni de munca impreuna si sute de secvente filmate, au existat si foarte multe scene haioase in timpul fimarilor de la “Iubire si onoare”, telenovela care a ajuns la final pe 24 iunie.

De la  regizorul Iura Luncasu care a cazut din pat in timp ce ii explica lui Radu Valcan cum trebuie sa il joace pe Amir beat, la secventa in care la finalul ceremoniei de la starea civila, Adela Popescu a aruncat din greseala buchetul de flori, care a aterizat direct in capul unui cameraman.
 
Un alt exemplu  de scena care a starnit hohote de ras a fost cand regizorul Alex Fotea a ajutat-o pe Andreea Patrascu (Coco) sa il lege de maini pe Catalin Catoiu (Abdulah) cu cravata. L-au legat atat de bine, incat le-au luat minute bune sa-l dezlege. Andreea i-a pus perna pe gura, iar Catalin nu a mai putut sa-si spuna replicile.

Actorii din "Iubire si onoare" vorbesc despre experiente din spatele camerei de filmat

"Iubire si onoare" nu este doar prima telenovela romaneasca filmata in format HD. Proiectul a insemnat si debutul actoricesc al lui Radu Valcan si nu oricum, ci intr-un rol de adevarat print arab.

 Admiratoarele l-au votat pe Radu cel mai "pupabil" barbat din Romania, dar numai una se bucura de pupaturile sale in spatele camerelor de luat vederi. Adela Popescu este cea care l-a cucerit. Idila lor s-a infiripat pe platourile de filmare la "Iubire si onoare", desi, pe ecran, Radu s-a iubit pasional si profesional si cu alte colege... Asa cerea scenariul, desigur.

Si pentru Madalina Draghici, partenera de filmari a lui Radu, "Iubire si onoare" a insemnat un nou inceput. Si-a lasat cariera de model pentru cea de actrita iar alegerea s-a dovedit cit se poate de reusita.

Diana Dumitrescu si-a demonstrat din nou calitatile actoricesti. Rolul din "Iubire si onoare" ne-a adus o surprinzatoare schimbare de look din partea ei.

Schimbari majore s-au petrecut si in viata Majdei. Pe langa faptul ca a slabit mai bine de 23 de kg, iubitul ei, Jacques Yolo i-a facut o bucurie enorma si asteptata. Acesta a facut pasul cel mare si i-a daruit inelul de logodna. Astfel, fericirea din viata personala s-a potrivit perfect cu realizarile profesionale.

De dragoste a avut parte si Aylin Cadir. Dupa opt ani de iubire, iubitul ei Traian a cerut-o in casatorie, iar cei doi au facut o nunta ca in povesti, care a durat trei zile si trei nopti. Astfel, Aylin a pasit pe un nou drum in viata privata, in timp ce, din punct de vedere profesional, a mai incheiat un capitol.

Telenovela n-ar fi fost la fel fara prezenta unei mari actrite. O doamna a scenei romanesti care pune IUBIRE in tot ceea ce face si a carei prezenta a fost o ONOARE pentru intreaga echipa. Maia Morgenstern ne-a incintat in "Iubire si onoare" cu un nou rol, cu o noua interpretare remarcabila

Fiecare dintre actori s-a transformat si a evoluat in paralel cu personajul sau. Atit pe ecran, cit si in culise, am avut parte atit de lucruri bune, cit si de cele mai putin bune. Razvan Fodor s-a insurat si a devenit tatic pe parcursul filmarilor, Andreea Patrascu a devenit Andreea Ibacka dupa o nunta de vis cu alesul Cabral si, din pacate, Augustin Viziru a ajuns in pragul divortului.

Drumuri s-au incheiat si drumuri noi s-au deschis pentru toata lumea. Experienta telenovelei "Iubire si onoare" a produs schimbari pentru toti si a imbogatit pe fiecare cu amintiri memorabile.


Vezi mai jos galeria foto care ilustreaza aceste momente si multe altele.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  60 min
  18:00 Dragoste de neinvins
  60 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies