Imagini spectaculoase cu Geraldine Bazán, fosta soție a lui Gabriel Soto

Imagini spectaculoase cu Geraldine Bazán, fosta soție a lui Gabriel Soto
Citeste mai mult despre: Geraldine Bazan, Gabriel Soto, Maroc, Sahara
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 11 Iunie 2023

Actrița mexicană a traversat pe cămilă deșertul Sahara.

Fără îndoială, viața îi zâmbește Geraldinei Bazán (40), după perioada tulbure pe care a trăit-o după divorțul de Gabriel Soto. Actrița a găsit, în sfârșit, un echilibru între viața personală și cea profesională, precum și stabilitate la nivel sentimental, după ce și-a oferit o nouă șansă în dragoste. 

Lucru dovedit și de fotografiile pe care actrița le-a postat pe rețelele sale de socializare, care arată călătoria sa prin Maroc, o destinație pe care actrița a ales-o pentru a petrece o binemeritată vacanță în compania unui grup de prieteni, și în care o vedem în cea mai bună formă, cu cele mai spectaculoase look-uri și pozând în cele mai inedite ipostaze.

Geraldine Bazán a consemnat detaliile șederii sale în Maroc, mai exact în zona deșertului Sahara, pe care l-a traversat pe cămilă – o experiență unică pe care, fără îndoială, va ocupa un loc special în amintirile sale.

Și nu doar mersul pe cămilă a fost o experiență inedită, ci și cortul luxos în care și-a petrecut nopțile, sub cerul senin al deșertului.

Actrița, care tocmai a sărbătorit schimbarea prefixului, a vorbit despre noua ei viață în emisiunea „Ventaneando“, lăsând să se înțeleagă că se află într-un moment personal bun. „Mă simt foarte bine“, a spus ea când a fost întrebată despre viața ei amoroasă. „Nu sunt singură, nu mai sunt singură, dar persoana nu are nicio legătură cu showbizul“, a adăugat ea, lăsând să se înțeleagă că dragostea a bătut din nou la ușa ei.

„Adevărul este că mă simt în cea mai bună etapă a vieții mele, sunt o femeie matură, sunt o femeie care a învățat multe, fizic mă simt în cea mai bună etapă a vieții mele și știu că vor veni și alte etape și adevărul este că mă simt foarte bine, foarte sănătoasă, foarte fericită...“, a spus ea zilele trecute, declarații preluate în emisiunea „Despierta America“.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies