Înainte de premiera Tătuțu, Anghel Damian și Theo Rose au ajuns la altar

Înainte de premiera Tătuțu, Anghel Damian și Theo Rose au ajuns la altar
Citeste mai mult despre: Theo Rose, Anghel Damian, nuntă, Tătuțu
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 16 Octombrie 2024

Una dintre cele mai așteptate, dar și cele mai discrete cununii religioase a avut loc în urmă cu câteva săptămâni în familia de artiști de la Pro TV.

Pentru cine se mai întreba când se va mărita Theo Rose, dacă tot a devenit și mămică, ei bine, aflați că deja a făcut-o. Simplu, discret și din toată inima.

„Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică. Ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică. A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea”, a spus Theo Rose pentru „Cancan”.

A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme. Nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum trei săptămâni”, a detaliat tânăra artistă.

Și, pentru a nu mai fi bombardată cu aceleași întrebări, Theo Rose a decis să facă publice și câteva instantanee din ziua cea mare, cu niște close-up-uri foarte emoționante. „Așa cum am visat. Simplu și cu sens”, a scris ea în dreptul fotografiilor în care poate fi văzută îmbrăcată în rochie de mireasă.

Într-un alt interviu acordat revistei OK! România, antrenoarea de la „Vocea României” a spus că, mai înainte de-a ajunge efectiv la altar, „Am purtat deja de vreo cinci ori rochie de mireasă. Din cauza asta, nici nu fac o pasiune pentru ele (n.r. rochii). Însă miresele sunt frumoase”, a spus ea, una dintre ocazii fiind chiar recentă, când a filmat pentru videoclipul piesei „Mireasă”.

Întrebată și cum se descurcă ca părinți, având un program atât de încărcat, cu spectacole și filmări, Theo Rose a spus că „dacă Anghel filmează, stau eu cu el și invers. Într-adevăr, au fost momente în care am fost amândoi plecați și, atunci, Sasha a stat la țară, cu părinții și sora mea și, la nevoie, avem și bonă. Îmi doresc ca el să crească într-un astfel de mediu și mă bucur că are ocazia asta. Nu pot să stau departe de el mai mult de trei zile și abia aștept să mai crească un pic și să vină cu noi la concerte sau la filmări.”


Noul serial „Tătuțu’“, gândit ca prequel-ul serialului de success „Clanul”, va fi difuzat din 19 octombrie pe VOYO. Ce crede Theo Rose despre noul proiect? Pentru mine, Vera – personajul meu din „Clanul” – a fost cel mai bun rol de debut pe care l-aș fi putut avea și îmi este greu să mă gândesc că ar putea exista un personaj care să-i întreacă complexitatea. Mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam la filmări și, legat de „Tătuțu’”, încerc să mai aflu și eu una, alta, dar nu am nicio șansă! Abia aștept să-l urmăresc, pentru că eu am fost una dintre cele mai mari fane ale serialului „Clanul” și sunt convinsă că „Tătuțu’” va fi peste așteptări”, a mai spus ea pentru revista „OK! România”.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Ingeri tacuti
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies