Internată de urgență, Madonna și-a speriat fanii și familia. „Am crezut că o vom pierde!“

Internată de urgență, Madonna și-a speriat fanii și familia. Am crezut că o vom pierde!
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 29 Iunie 2023

Regina Muzicii Pop a fost găsită inconștientă sâmbăta trecută și a fost transportată la secția de terapie intensivă, unde a fost intubată.

Miercuri, managerul Madonnei, Guy Oseary, a dezvăluit pe Instagram că artisa suferă de o „infecție bacteriană gravă“ și are nevoie de timp pentru a se recupera, astfel că turneul său, care trebuia să înceapă pe 15 iulie la Vancouver, va fi amânat.

Page Six a relatat că Regina Muzicii Pop, în vârstă de 64 de ani, a fost găsită inconștientă sâmbătă în locuința sa din New York și a fost transportată de urgență la secția de terapie intensivă, unde a fost imediat intubată. Fără a dezvălui numele sursei, „Daily Mail“ a vorbit cu un membru al familiei cântăreței, care a declarat că aceste zile au fost teribil de complicate, pentru că nu știau dacă Madonna se va face bine.

Sursa a mai adăugat că acest eveniment este un semnal de alarmă pentru diva pop, care se credea „invincibilă“ și a avut zile foarte extreme pentru a pregăti turneul The Celebration Tour, în care intenționează să aducă un omagiu celor 40 de ani de carieră.

Ca să înțelegeți riscul la care s-a supus, starea Madonnei era atât de gravă la internare, încât rudele ei „se pregăteau pentru ce e mai rău“, a declarat ruda pentru „Daily Mail“. „În ultimele zile, nimeni nu știa cu adevărat în ce direcție va evolua situația, iar familia ei se pregătea pentru ce e mai rău. Am crezut că o vom pierde, asta a fost realitatea situației.“

Copiii cântăreței au fost mai apropiați de ea în aceste zile, mai ales Lourdes Leon, fiica cea mare a cântăreței, care crede că acesta este un semnal de alarmă pentru Madonna că trebuie să aibă mai multă grijă de ea. „Nu a dus o viață atât de sănătoasă pe cât ar trebui pentru vârsta ei și s-a epuizat în ultimele luni. Ea crede că este încă tânără când, în realitate, nu este așa. Crede că este invincibilă“, a dat din casă sursa.

În aprilie anul trecut, apropiații Madonnei au dezvăluit pentru Page Six că aceasta lucrează aproape 24 de ore pe zi și repetă timp de șase zile pe săptămână pentru a se asigura că turneul ei va ieși perfect.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies