Isabella Castillo spune de ce o femeie frumoasă ca ea e singură

Isabella Castillo spune de ce o femeie frumoasă ca ea e singură
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 19 Octombrie 2024

Actrița a trecut printr-un divorț și două mari dezamăgiri în dragoste, dar, în ciuda tuturor lucrurilor, nu renunță la iubire și consideră că fiecare relație vine cu câte o lecție prețioasă. 

Isabella Castillo a fost una dintre celebritățile prezente pe covorul albastru al Billboard Latin Music Awards 2024. Actrița de origine cubaneză a arătat spectaculos într-o rochie Giannina Azar în care a strălucit la propriu. Mai nou, aceasta este protagonista unui nou serial, „Sed de Venganza”, difuzat pe Telemundo și unde îi dă replica lui Danilo Carrera. 

În ciuda frumuseții ei, Isabella Castillo a confirmat că este singură și că a devenit mai rezervată în alegerea unui partener, mai ales după căsătoria cu actorul Matías Novoa, de care s-a despărțit în urmă cu trei ani. „Sunt o mare credincioasă, am încredere în Dumnezeu și simt că bărbatul care a intrat în viața mea la momentul respectiv, chiar dacă nu am continuat cu el, a venit să mă învețe ceva în această viață, să-mi ofere o experiență frumoasă sau ceva ce trebuia să trăiesc, așa că nu închid niciodată ușa iubirii. Îmi place să iubesc”, a dezvăluit ea pentru ediția mexicană a revistei „Hola!”. 

Cum ar trebui să fie bărbatul care să îi recucerească inima? Actrița în vârstă de 29 de ani spune că aspectul fizic este lucrul cel mai puțin important: „Trebuie să aibă o inimă mare și un suflet foarte frumos, restul... știm că partea fizică o să mergem cu toții în același loc. Ceea ce mă cucerește cu adevărat este interiorul cuiva”.

Vorbind puțin despre stilul său de viață și despre modul în care cariera sa de actriță a dus-o în diferite țări, Isabella Castillo spune despre ea că este „o nomadă”, deoarece se mută dintr-un loc în altul.Sunt cubaneză și am crescut în Miami. Acum patru ani m-am mutat în Georgia, dar mereu filmez în Mexic, acum am ajuns să filmez «Sed de Venganza» în Miami și am fost fericită pentru că mi-a fost dor de oamenii mei, de familia mea și acum filmez un proiect între Mexic și Las Vegas”

Făcând un bilanț al ultimului an, splendida actriță spune că se simte binecuvântată, deoarece încheie anul activă și sănătoasă. „Îmi place acest 2024. Pot spune că am fost foarte binecuvântată, am înregistrat «El Señor de los Cielos», am făcut «Sed de Venganza», am iubit personajul meu, acum înregistrez un alt proiect, așa că sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare Divinității”, a mai spus ea pentru publicația „Hola!”.

„M-am mutat în Georgia pentru a avea un pic de liniște, pentru a trăi înconjurată de natură, de familia mea, de câinii mei. În ultima vreme, m-am apucat și de alergat, așa că a face un semimaraton sau un traseu de 10 km este ceva ce mă motivează”. Și, ce-i drept, Isabella Castillo pare în cea mai bună formă a ei.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies