Iulia Vântur a făcut furori la o nuntă în India

Iulia Vântur a făcut furori la o nuntă în India
Citeste mai mult despre: Iulia Vantur, Bollywood, India, Mumbay
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 28 Iunie 2024

Elegantă cum o știm, românca noastră stabilită în India dă tonul în materie de modă chiar și într-un spațiu atât de traditionalist precum cel hindus.

Iulia Vântur nu se dezminte! Cu aerul său distins și rafinamentul ei european, fosta prezentatoare de televiziune a reușit să-i cucerească complet pe indieni și să ajungă un adevărat star la Bollywood, cântând, jucând în filme și prezentând evenimente. Ba chiar a reușit să ajungă vedetă și pe scenele din Emiratele Arabe Unite, susținând concerte cu mii de spectator în Dubai! 

Și, deși admite că mai are încă multe de învățat despre cultura indiană, iată că a reușit să devină și un fashion icon, într-un spațiu atât de traditionalist precum cel hindus.

Adoptând încă de la început vestimentația lor națională, Iulia Vântur are acum o uimitoare colecție de sari-uri, cu care face furori pe covorul roșu al celor mai importante evenimente din Delhi și Mumbay. Și, dacă o vedem de-obicei apărând la emisiuni de divertisment sau lansând diverse proiecte, de data aceasta Iulia Vântur a fost invitata specială a unui eveniment de suflet: căsătoria prietenilor săi, Sonakshi Sinha și Zaheer Iqbal.

Românca noastră a făcut furori cu un splendid sari cu spatele gol, de culoare albastru regal, cu multiple aplicații prețioase din mărgele și paiete, care o făcea să strălucească din fiecare unghi. 

Din filmările postate pe conturile sale de socializare, vedem cum Iulia Vântur a fost primită ca un megastar, cu toată presa prezentă la intrare. Totodată, camera video a surprins și câteva cadre de la tradiționala nuntă indiană, de la care mirii au postat ulterior câteva imagini impresionante de cuplu.

 

Ne bucurăm că Iulia este atât de apreciată în India și că statutul ei este similar celui de la noi din țară – o ascensiune cu atât mai admirabilă cu cât vorbim despre o țară străină, cu o cultură complet diferită de a noastră, cu cutume tradiționaliste și destul de reticentă la a primi ceva nou.

FOTO: Instagram 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    10:00 Vecinul din vacanta
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Manualul fericirii
    105 min
    23:30 Dulce razbunare
    60 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    60 min
    04:15 Manualul fericirii
    105 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies