Jennifer Lopez face senzație cu noul pictorial din revista „Vogue“

Jennifer Lopez face senzație cu noul pictorial din revista Vogue
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, Ben Affleck, J Lo, Vogue
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 09 Noiembrie 2022

Invitată pentru a treia oară să pozeze pentru coperta prestigioasei publicații de modă, diva latino a schimbat cele mai spectaculoase ținute.

La cei 53 de ani ai săi, Jennifer Lopez poate concura cu orice tinerică, la capitolul fitness, fashion, dans și postură. Artista cu origini portoricane își demonstrează încă o data senzualitatea și flexibilitatea, făcându-le pe mai tinerele sale colege de breaslă s-o invidieze. Sau, de ce nu, să le încurajeze, că vârsta de 50 de ani nu trebuie neapărat să le prindă cu riduri și cu celulită.

De pe coperta ediției de decembrie a revistei „Vogue“, Jennifer Lopez transmite un mesaj universal de feminitate, de asumare și de forță individuală. Ea s-a lăsat fotografiată de celebra Annie Liebovitz și a vorbit despre viața de cuplu, educație parentală, politică, despre motivul pentru care apelativul „Doamna Affleck“ a fost romantic și despre cum a înregistrat un nou album extrem de personal, primul după aproape un deceniu - „o culme a ceea ce sunt ca persoană și ca artist“, spune ea.

„O parte din mine simțea că se ascunde cu adevărat față de toată lumea. Acum sunt în sfârșit împăcată din toate punctele de vedere. Obișnuiam să pun foarte mult preț pe validarea în ochii altor oameni. Acum caut ceva mult mai puternic, caut sensibilitate, culminarea mea în calitate de artist și persoană“, spune Jennifer Lopez, care a pozat în cele mai spectaculoase ținute, de la rochii vaporoase, la bustiere mixate cu piese rock și outfituri edgy.

Totodatp, J Lo a explicat că mariajul ei cu Ben Affleck este unul modern, dar a dezvăluit că este mândră să poarte numele soțului său, considerând această mișcare drept una care îi conferă putere. „Oamenii îmi vor spune Jennifer Lopez, dar numele meu legal este doamna Affleck, am luat numele soțului. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta“, a declarat artista, mai fericită și mai radioasă ca oricând.

FOTO: Instagram/Vogue

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la scena deschisa
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  195 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Ma intorc la tine
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies