Jennifer Lopez primește critici după ce a lansat o băutură alcoolică

Jennifer Lopez primește critici după ce a lansat o băutură alcoolică
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, alcool, Ben Affleck, Lola
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 09 Aprilie 2023

Artista a devenit ținta criticilor pe rețelele de socializare după ce a anunțat lansarea mărcii sale de băuturi, Delola.

Jennifer Lopez tocmai a ssărbătorit lansarea brandului său de alcool Delola, care va vinde băuturi spirtoase de coasta italiană. Însă noua afacere a cântăreței nu a fost bine primită de unii dintre fanii ei, care au precizat că J.Lo însăși nu consumă băuturi alcoolice.

„Am vrut doar să creez ceva mai bun, ceva cu un gust mai bun, cu ingrediente mai bune, ceva ce aș vrea să beau cu prietenii și familia mea, iar asta este Delola“, spune artista în vârstă de 53 de ani într-un videoclip de pe Instagram în care promovează băutura.

La scurt timp după ce a postat clipul publicitar mulți dintre fanii săi și-au exprimat dezamăgirea și au intrat în secțiunea de comentarii pentru a critica decizia lui Jennifer de a lansa un brand de băuturi alcoolice.

„Oh wow. Este dezamăgitor“, a scris o persoană. „De ce să nu creezi un brand nonalcoolic, având în vedere că ai vorbit deschis despre efectele negative ale alcoolului și că tu însăți nu bei? Acest lucru pare atât de nepotrivit pentru tine, chiar sunt curios de ce vinzi alcool“, a notat o altă persoană.

 

În mod similar, un alt urmăritor i-a amintit de problemele de dependență cu care s-a confruntat recent soțul ei, Ben Affleck. „Ești căsătorită cu un alcoolic în recuperare și ai spus de nenumărate ori că nu bei... dar, na “, a subliniat aceasta.

„Ah, capitalismul lovește din nou“, a comentat o persoană. „J.Lo a fost o sursă de inspirație pentru mine să mă țin departe de alcool, chiar dacă nu este trează, a vorbit despre cum bea rar și dacă o face este o înghițitură de sărbătoare, așa că este o pacoste că promovează alcoolul când există atât de multe băuturi nonalcoolice grozave!“, a adăugat aceasta.

Până în prezent, Jennifer Lopez a decis să ignore atacurile online și nu a comentat situația.

Lopez a dezvăluit că acest proiect este în lucru de doi ani și a adăugat că Lola este o poreclă veche a ei care îi arată „latura mai jucăușă și mai lipsită de griji“, potrivit comunicatului de presă. 

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  60 min
  18:00 Dragoste de neinvins
  60 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies