Juan Soler trăiește o nouă iubire alături de Paulina Mercado

Juan Soler trăiește o nouă iubire alături de Paulina Mercado
Citeste mai mult despre: Juan Soler, Paulina Mercado, Sale el Sol
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 12 Ianuarie 2023

Gazda emisiunii „Sale el sol“ a confirmat că se întâlnește cu celebrul actor.

La începutul lunii decembrie, actorul de telenovele Juan Soler și prezentatoarea de televiziune Paulina Mercado au anunțat că sunt împreună. După ce au fost surprinși fiind foarte romantici într-un supermarket, cei doi s-au prezentat ca un cuplu oficial în cadrul emisiunii „Sale el Sol“, pe care Paulina o prezintă.

„Da, există ceva între noi, e frumos. Suntem galanți, era important să ne dăm o șansă, da, ne întâlnim“, a confirmat actorul argentinian.

Acum, pentru prima dată de când și-au anunțat povestea de dragoste, cuplul a împărtășit o fotografie dintr-un loc paradisiac în care s-au bucurat de vacanță. Instantaneul îi prezintă pe Juan și Paulina într-o ipostază foarte romantică, în timpul unei escapade pe plajă.

„Nu există o legătură mai puternică decât libertatea... Să fim liberi să ne alegem unul pe celălalt zi de zi... #LaVidaesBella“, a scris argentinianul în dreptul imaginii la care Paulina a reacționat cu un emoji în formă de inimă și un altul cu o față îndrăgostită.

Aceasta este prima fotografie postată de cei doi pe rețelele de socializare.

Juan Soler și Paulina Mercado și-au făcut curaj să se cunoască mai bine grație unui prieten comun, povestind, în cadrul aceleiași emisiuni „Sale El Sol“, detalii despre cum s-au îndrăgostit.

„Eram prieteni foarte apropiați. Ceea ce s-a întâmplat este că a început o prietenie atât de frumoasă, el îmi dădea sfaturi, eu îi dădeam sfaturi. Chiar aveam o relație foarte frumoasă și, deodată, eu eram singură, el era singur, am început să descoperim că avem lucruri în comun“, a povestit prezentatoarea.

Întrebat despre cum a fost prima lor întâlnire, Juan Soler a spus că: „Nu am avut încă o întâlnire propriu-zisă, formală, nu încă, nu am avut una... Întâlnirile au fost întotdeauna în grup, au fost cu colegii noștri...“.

La cei 50 de ani ai săi, Paulina Mercado arată impecabil, chiar și după două nașteri. De cealaltă parte, Juan Soler are 56 de ani și trei copii: pe Mia Soler, Valentina Soler și Azul Soler.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies