Kate del Castillo, despre Sean Penn: „S-a strecurat în patul meu cu minciuni“

Kate del Castillo, despre Sean Penn: S-a strecurat în patul meu cu minciuni
Citeste mai mult despre: Kate del Castillo, El Chapo, Netflix, Sean Penn
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 28 Ianuarie 2023

Actrița îl numește trădător pe starul hollywoodian, care a sedus-o și a părăsit-o.

Se împlinesc 8 ani de când Kate del Castillo i-a întâlnit pe Sean Penn și pe Joaquín El Chapo Guzmán în Cosalá, Sinaloa, un moment care i-a marcat viața pentru totdeauna.

Într-un interviu recent acordat jurnalistei María Antonieta Collins despre noul său serial, „Volver a caer“, pe lângă faptul că Kate a mărturisit că i-ar plăcea să participe la un proiect Marvel, a vorbit și despre infama sa întâlnire cu regele cartelului Sinaloa, care în prezent ispășește o condamnare pe viață în Statele Unite, fapt care a ținut-o departe de Mexic timp de mai mulți ani.

„Singurul lucru care mă salvează este adevărul, iar eu știu cine sunt, știu ce femeie sunt, știu unde am greșit, sunt decizii pe care le-am luat, nu mă deranjează câtuși de puțin ceva ce am decis să fac și care va fi în viața mea pentru totdeauna“, a spus Kate în cadrul discuției. „Este o parte din viața mea și n-a mers așa cum mi-am dorit, dar când ai adevărul, când știi de ce ai făcut lucrurile pe care le-ai făcut, nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut. Regret că nu mi-am urmat instinctul și că am avut încredere în oamenii în care nu trebuia să am încredere, dar în afară de asta nu regret nimic“, a declarat Kate del Castillo, care a prezentat documentarul „When I Met El Chapo“ pe Netflix în 2017, pentru a vorbi despre acel episod din viața ei.

Această situație a determinat-o să se confrunte cu momente de angoasă care, în același timp, i-au permis să vadă cine sunt adevărații ei prieteni, după cum a explicat actrița în vârstă de 50 de ani: „A fost ca o purificare în viața mea, în toate sensurile, și a fost o perioadă de mare frică, de a nu ști dacă vei supraviețui, și nu doar metaforic vorbind, ceea ce este un alt aspect, atacurile în toate sensurile și asupra familiei mele. Pentru că eu, oricât aș vrea, gloanțele îmi scapă printre degete; dar am o familie, am părinți care au trăit în Mexic, care trăiesc în Mexic. Eu sunt de partea aceasta (a Statelor Unite), așa că m-am simțit foarte responsabilă pentru toate acestea, mai ales pentru ei“, a subliniat ea.

În ceea ce-l privește pe Sean Penn, care a fost cel care a făcut publică întâlnirea ei cu El Chapo, după ce a scris un reportaj și a publicat fotografii ale momentului în revista „Rolling Stone“, vedeta din „La Reina del Sur“ nu și-a ascuns furia față de acesta. „Cel care m-a trădat poate să se ducă să doarmă liniștit, pentru că eu nu dau doi bani pe el. M-a păcălit, s-a băgat în patul meu cu minciuni, adică au fost o mulțime de lucruri despre care să ajungi să spui «Ce deplorabil!», adică el e o persoană deplorabilă“, a declarat ea.

Era în octombrie 2015 când Kate del Castillo s-a întâlnit cu fostul lider al cartelului Sinaloa, Joaquín El Chapo Guzmán, după ce a purtat conversații prin diverse forme de mesagerie. Producătorul a fost chiar însărcinat să realizeze un film biografic despre traficantul de droguri. Întâlnirea dintre celebritate și lordul drogurilor a permis autorităților mexicane să îl aresteze din nou câteva săptămâni mai târziu, ceea ce a făcut ca Del Castillo și Penn să fie în atenția autorităților pentru relația lor cu lordul drogurilor, care în prezent ispășește o condamnare pe viață într-o închisoare din SUA.

În cele din urmă, Kate a dezvăluit că, dincolo de teama pe care o simte atunci când se întoarce în Mexic, nu va înceta să o facă pentru un motiv foarte important. „De ce să mint, de fiecare dată când intru în Mexic, am emoții, pentru că au fost momente foarte traumatizante pentru mine. Dar de fiecare dată când mă întorc, este casa mea, este țara mea, este locul de unde provin și nu voi înceta să merg în Mexic și, cu atât mai mult, să aduc producții“, a mai spus Kate del Castillo.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  165 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Aproape de iubire
  167 min
Modifică setările cookies