Lora s-a căsătorit civil cu Ionuț Ghenu, după o relație de 9 ani

Lora s-a căsătorit civil cu Ionuț Ghenu, după o relație de 9 ani
Citeste mai mult despre: Lora, Ionuț Ghenu, La Măruță, nunta
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 21 Septembrie 2024

Deși spunea că actul căsătoriei nu mai e important pentru ea, artista i-a spus „Da” în cele din urmă managerului său.

Lora a fost o splendidă mireasă în roz în ziua în care i-a spus „Da” lui Ionuț Ghenu, managerul și partenerul său de viață de 9 ani încoace.

Artista în vârstă de 42 de ani, care a tot răspuns „Nu” la întrebarea dacă se căsătorește cu iubitul său, a surprins pe toată lumea când a postat un clip și o serie de fotografii de la cununia civilă, unde a semnat drept „doamna Laura Ghenu”.

Evenimentul despre care nu știa prea multă lume a avut loc la Primăria Sectorului 4, iar fosta Laura Petrescu a arătat excepțional în rochia ei vintage, de inspirație anii ’60, într-o nuanță foarte feminină de roz pudrat, purtată cu sandale în ton. Cu părul prins aproape școlărește, un machiaj discret, o geantă în formă de inimă și un mic buchet de allele, Lora a părut cu mult mai tânără decât vârsta din buletin.

La rândul său, Ionuț Ghenu a fost un mire elegant, oferindu-ne în premieră o imagine cu el în costum, el obișnuind să se îmbrace foarte sport. De data aceasta, deux-pieces-ul crem, cu batistă lila, cămașă albă și mocasini din piele întoarsă l-au transformat într-un bărbat… bun de însurătoare.

Cântăreața și alesul ei trăiesc o poveste de dragoste de nu mai puțin de nouă ani și formează unul dintre cele mai stabile și populare cupluri de vedete de la noi. După ce și-au amânat nunta de două ori, cei doi proaspeți soți vor merge și la altar, cununia religioasă urmând să aibă loc pe 5 octombrie, cu două perechi de nași și cu dansatoarele Lorei pe post de domnișoare de onoare.

„Noi ne-am fi căsătorit mai demult. Ionuț m-a cerut după câteva luni de relație și nu m-a cerut doar o dată, doar că nu aveam niciodată să facem planurile de nuntă”, a explicat Lora în emisiunea lui Cătălin Măruță. „Noi am avut o luptă mare cu boala mamei mele, mai ales în 2020. Când ne-am hotărât noi să ne căsătorim, mama n-a mai fost printre noi, apoi a început pandemia, pe noi ne-a prins în Bali, apoi s-a terminat pandemia, a început un război. Era o frică și o panică permanente, pe care abia anul ăsta am reușit să le dăm la o parte.”

Vorbind despre cununia religioasă, Lora a spus că „detaliile în mare parte s-au stabilit, rochia e încă în lucru, am ales-o, am fost la prima probă. Vrem să iasă bine, vrem să fie cu noi lumea dragă, să avem energia frumos distribuită în locație, vrem să dansăm. O să fie un festin și un festival de muzică. Eu nu voi cânta”, a mai spus Lora la „La Măruță”.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies