Maite Perroni și-a botezat fiica, iar Anahi a fost marea absentă de la eveniment

Maite Perroni și-a botezat fiica, iar Anahi a fost marea absentă de la eveniment
Citeste mai mult despre: Maite Perroni, Anahi, Andres Tovar, botez, Manuel Velasco
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 31 Martie 2024

Sunt certate fostele membre ale trupei RBD? Soțul lui Anahi, Manuel Velasco, aduce clarificări.

În urmă cu câteva zile, Maite Perroni și soțul ei, Andres Tovar, au sărbătorit botezul fiicei lor Lia. Printre invitați s-au numărat Marimar Vega și soțul ei, Jerónimo Rodríguez, Adriana Louvier, precum și Fernanda Castillo și partenerul ei, Erik Hayser.

De asemenea, au fost prezenți și membrii trupei RBD: Christopher Uckermann, Dulce María și Christian Chávez, Anahí și familia ei fiind marii absenți la evenimentul artistei care a devenit mamă pe 16 mai 2023.

Faptul că Anahí nu a apărut la botez a stârnit speculații cu privire la o posibilă dușmănie între ea și Maite Perroni, chiar și cu restul „rebelilor”, la doar câteva săptămâni de la încheierea turneului „Soy Rebelde Tour”, care a marcat revenirea lor pe scenă la 15 ani de la despărțire.

Zvonurile au luat amploare, mai ales că, de ziua de naștere a lui Maite Perroni, pe 9 martie, felicitările venite din partea lui Anahi au fost percepute ca fiind reci, spre deosebire de mesajele ample și pline de afecțiune scrise de colegii ei pe rețelele de socializare.

În fața acestui vârtej mediatic, soțul ei, Manuel Velasco, a clarificat situația și, într-un interviu acordat presei la sosirea sa pe aeroportul internațional din Mexico City, a spus că: „Cu toții sunt ca frații, au multă afecțiune și respect unul pentru celălalt, și nu doar acum, ci de mulți ani. Au o relație de prietenie și afecțiune pe viață, iar acest lucru ar trebui să prevaleze”.

Velasco a explicat că, deși au primit o invitație din partea lui Maite și a lui Andrés pentru botezul fiicei lor, Lía, nu au putut participa din cauza unor angajamente personale: „Am fost invitați, Andrés Tovar, prietenul meu, chiar a vorbit cu mine pentru a mă invita, dar soția mea avea deja angajamente și o călătorie planificată, așa că nu am putut participa. Ea avea un angajament anterior și așa i-a anunțat și pe ei“, a explicat el.

În ceea ce privește posibilitatea ca Anahí să revină pe scenă, fie ca solistă, fie alături de RBD, Manuel Velasco a preferat să nu comenteze un subiect despre care, a spus el, nu este îndreptățit să-l discute. „Ne simțim foarte norocoși să avem o mamă ca ea, dedicată sută la sută copiilor ei. Este cea mai bună soție“, a conchis el.

FOTO: Facebook

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Un cuplu de exceptie
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  45 min
  17:45 Povestea de pe insula
  75 min
  19:00 Calea spre iertare
  60 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 O iubire pentru totdeauna
  105 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  105 min
  02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  03:15 Lectii de viata
  45 min
  04:00 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  04:30 O iubire pentru totdeauna
  90 min
  06:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
Modifică setările cookies