Maluma a ajuns de urgență pe masa de operație

Maluma a ajuns de urgență pe masa de operație
Citeste mai mult despre: Maluma, operat la genunchi, operatie
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 03 Septembrie 2022

Artistul columbian și-a speriat fanii, anunțând că va fi supus unei intervenții chirurgicale. 

Ne-a obișnuit cu cele mai incitante postări pe Instagram și, de obicei, fanele înroșesc butonul de „like“ la fotografiile sale. Însă, în weekend, Maluma și-a speriat fanii, postând o fotografie de pe patul de spital, în care anunța că va fi din operat din nou.

Artistul columbian a fost nevoit să își rezolve problemele de sănătate pe care le avea de câțiva ani la picior. E vorba despre o ruptură de ligament cauzată de efortul fizic în exces, care l-a mai adus pe masa de operație și în 2019, când medicii i-au operat genunchiul. Acum, artistul a povestit că deși a avut șuruburi biodegradabile, unul dintre ele s-a desprins și așa au început să vină durerile. El spune că nu putea nici să meargă bine, motiv pentru care a decis că trebuie să se opereze din nou la genunchi pentru a rezolva problema.

„Ideea este că prima operație pe care am făcut-o la genunchi a fost în urmă cu 2 ani. Mi-au pus șuruburi biodegradabile, numai că unul dintre ele mi s-a desprins și a început să mă doară tare. Nici măcar nu puteam să îndoi genunchiul, nu puteam să merg bine. Cred că am ajuns, din nou, la operație din cauza activității fizice intense. Dar, din fericire, datorită medicilor sunt bine, operația a fost un succes. Ar trebui să iau experiența asta ca pe un mesaj, poate să iau lucrurile mai ușor, să fac puțină ordine în viață și să am răbdare. Acum urmează recuperarea, concertele vor continua. O să când oricum, și cu piciorul așa, oricum, oriunde“, a explicat Maluma, după operație, pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Obișnuit să etaleze un trup perfect, Maluma va trebui s-o lase mai moale cu antrenamentele, o vreme, iar atunci când le va relua, va trebui să le adapteze pentru a nu-și vulnerabiliza din nou genunchiul.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste la scena deschisa
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  195 min
  15:00 Lectii de viata
  60 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Ma intorc la tine
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Nu te-am uitat
  180 min
Modifică setările cookies