Maria Levy, fiica lui Ariel López Padilla cu regretata Mariana Levy, adoră să se fotografieze nud

Maria Levy, fiica lui Ariel López Padilla cu regretata Mariana Levy, adoră să se fotografieze nud
Citeste mai mult despre: Maria Levy, Ariel Lopez Padilla, Mariana Levy
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 13 Octombrie 2024

A moștenit frumusețea mamei sale, dar s-a retras din lumina reflectoarelor și își dedică acum viața fotografiei de artă, inclusiv nuduri.

De-a lungul anilor, Maria Levy, fiica regretatei Mariana Levy, a preferat să stea departe de ochii publicului. Deși a acordat ocazional interviuri presei, ea preferă să păstreze tăcerea cu privire la problemele personale și chiar a ales să își dedice viața altor activități în afara showbiz-ului, în ciuda faptului că, la un moment dat, și-a exprimat pasiunea pentru actorie. Ariel Lopez Padilla, tatăl ei, a dezvăluit o parte din motivul pentru care Maria a luat această decizie, ea preferând, în ultimul timp, să se dedice meseriei ei de profesor de fotografie.

În ciuda faptului că are o frumusețe notorie, semănând mult cu mama sa, Maria Levy a ales să rămână în umbră: „A fost un copil care s-a născut în atenția media. Când s-a născut, au fost trimise aproape 200 de buchete de flori, deci a fost un copil care a fost tot timpul în lumina reflectoarelor...”, a declarat actorul într-un interviu acordat emisiunii „De Primera Mano”.

Maria și-a demonstrat, la rândul ei, apetența pentru actorie, o activitate căreia mama sa i s-a dedicat de la o vârstă foarte fragedă, remarcându-se ca actriță în telenovelele de pe Televisa. Însă nu-i place expunerea – chiar dacă, de pildă, nu se sfiește să se expună nud în lucrările ei. „Maria îmi spune: „Tată, acum, că predau, îmi dau seama că îmi place foarte mult actoria, dar cum m-au dus la atâtea programe și la atâtea lucruri, prefer să îmi dedic timpul meu”...”, a spus López Padilla, mereu gata să își susțină fiica în fiecare dintre proiectele sale.

Ariel López Padilla a vorbit, de asemenea, despre maturitatea fiicei sale în rezolvarea situațiilor de orice fel, cum ar fi problema moștenirii, care a generat mai multe discuții de-a lungul anilor de la decesul Marianei Levy. „Cred că este deja o femeie de 28 de ani, are criteriile, sfaturile unei echipe, ale mătușii sale, ale nașei sale. Cu copiii, cu frații ei, trebuie să dialogheze. Moștenirile sunt complicate, pentru că fiecare are o interpretare.Totul este în scris, din câte știu eu, Mariana a fost foarte ordonată în privința asta...”, a spus actorul.

De 14 ani încoace, Ariel López Padilla are o frumoasă familie cu Paulina Mancilla Hernandez, care i-a născut doi copii, un băiat și o fată. Iar Maria Levy are acum propria ei familie.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Ingeri tacuti
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies