Mesajul emoționant transmis de Dayanara Torres fiului ei cu Marc Anthony, ajuns la majorat

Mesajul emoționant transmis de Dayanara Torres fiului ei cu Marc Anthony, ajuns la majorat
Citeste mai mult despre: Marc Anthony, Dayanara Torres, Ryan Muniz Torres
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 18 August 2024

Fosta Miss Univers și-a felicitat băiatul cel mic, care și-a sărbătorit majoratul la Los Angeles.

Pentru Dayanara Torres nu există nimic mai important decât să rămână aproape de copiii ei, în ciuda distanței. Ieri, pe 17 august, ziua în care Ryan Muniz Torres, cel mai mic dintre cei doi copii ai ei, a împlinit 21 de ani – vârsta majoratului la americani – , modelul și actrița și-a deschis inima pentru a-i trimite o felicitare foarte emoționantă.

Prin intermediul contului său de Instagram, Dayanara Torres a distribuit un videoclip în care arată cum fratele lui, Christian, și iubita lui, Kylie Jane Marco, l-au răsfățat pe sărbătorit în cea mai specială zi a sa, ocazie cu care nu numai că i-au cântat „La mulți ani!”, dar i-au și pregătit un tort cu care să-l surprindă. În partea de jos a clipului, actrița a scris câteva cuvinte frumoase pentru cel mic. „Ryan al meu, copilul meu frumos... Cât de mult te iubesc! Să te văd crescând, devenind tânărul dulce și iubitor care ești și să te văd dedicând atâta pasiune tuturor talentelor tale și studiilor tale mă umple de mândrie!”.

Dayanara le-a mulțumit, de asemenea, fiului ei cel mare și iubitei acestuia pentru atenția pe care i-au acordat-o lui Ryan de ziua lui, subliniind faptul că i-au cântat și cântecul tradițional de ziua lui, pe care îl cântă de obicei în Puerto Rico. „Mulțumesc Kylie, Cristian și Hannah pentru că ați făcut această zi atât de specială pentru el în Los Angeles și pentru că nu ați uitat niciodată cântecul nostru special de ziua lui în Puerto Rico”, a încheiat ea. 

Fiind fiul lui Marc Anthony, era aproape inevitabil să nu aibă o legătură cu muzica. După absolvirea liceului, Ryan Muniz Torres a intrat la Universitatea Santa Barbara, din California, unde urma să studieze ingineria muzicală; a pus, însă, o pauză studiilor. „Deoarece era perioada pandemiei, era online și asta l-a frustrat, nu i-a plăcut, așa că a renunțat”, a spus Dayanara.Pe de altă parte, Ryan s-a concentrat și pe o altă pasiune a sa, moștenită însă de la mama lui: modellingul, ceva ce face de câteva luni și este pe drumul cel bun. Potrivit mamei sale, acesta plănuiește în continuare să își reia studiile universitare: „Continuă să facă muzică, încă o iubește și continuă să o creeze.Este punctul lui forte pentru că cântă la toate: tobe, bas, chitară, pian?Îi place să creeze”.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies