Mihai Albu, susținut de fosta soție după anunțul diagnosticului de cancer

Mihai Albu, susținut de fosta soție după anunțul diagnosticului de cancer
Citeste mai mult despre: Mihai Albu, cancer de prostata, Iulia Albu
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 11 Mai 2024

Iulia Albu a lăsat deoparte animozitățile și a transmis un mesaj public de susținere pentru fostul ei so, celebrul creator de încălțăminte român.

Au divorțat cu scandal, s-au certat pe custodia fiicei lor, Mikaela, dar când o asemenea veste a cutremurat tot showbizul autohton, până și Iulia Albu a dovedit că nu are inima de gheață.

În urmă cu două zile, Mihai Albu dădea vestea șoc: „În urma unui control de rutină cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.”

Din fericire, celebrul creator de încălțăminte român a luat imediat măsuri: „A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de Conf. Dr. Gîngu și echipa sa (…), cărora le mulțumesc pentru profesionalism și implicare.  Încă mă aflu în perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală, iar progresele se văd de la o zi la alta”, a explicat el, încheindu-și mesajul postat pe rețelele de socializare cu un îndemn: „Este extrem de important să nu ignorați evaluările medicale periodice, pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă așteaptă multe creații spectaculoase.”

După anunțul șocant al diagnosticului de cancer, Mihai Albu a primit nenumărate mesaje de susținere. Printre ele, unul venit chiar din partea fostei sale soții, Iulia Albu, cu care s-a luptat prin tribunale pentru custodia și stabilirea clară a unui program de vizită a fetiței lor, Mikaela.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. ❤️ Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI. ❤️”, a scris Iulia Albu în mesajul emoționant transmis public creatorului de încălțăminte, alături de care a postat și câteva imagini cu el și fiica lor.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Pariu cu destinul
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Valuri de pasiune
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Feluri de iubire
    120 min
    19:00 Pariu cu destinul
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Scrisoarea de adio
    60 min
    23:00 Dulce razbunare
    75 min
    00:15 Esmeralda
    60 min
    01:15 Leylifer
    60 min
    02:15 Dila
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies