Nuntă mare în familia actorilor Pro! Monica Bârlădeanu a îmbrăcat rochia de mireasă

Nuntă mare în familia actorilor Pro! Monica Bârlădeanu a îmbrăcat rochia de mireasă
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 06 Octombrie 2024

Vedeta serialelor „Vlad” și „Groapa” de la Pro TV a ajuns la altar cu Valeriu Gheorghiță.

S-au cunoscut în urmă cu un an, iar acum sunt deja soț și soție. Monica Bârlădeanu a îmbrăcat rochia de mireasă la vârsta de 45 de ani și i-a spus „Da” medicului Valeriu Gheorghiță, pe care cei mai mulți îl știu drept coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid din timpul pandemiei.

Cei doi s-au căsătorit ieri în cadrul unei ceremonii la care presa nu a avut acces, petrecerea care a urmat fiind organizată în eleganta incintă a Palatului Snagov, având ca dress-code impus de miri black tie.

Monica Bârlădeanu a strălucit la propriu în două creații semnate M. Marquise - una pentru ceremonie, iar alta pentru recepție - două fabuloase rochii de mireasă moderne, cu aplicații prețioase, care i-au flatat silueta. Accesoriile alese au fost și ele speciale, pe argintiu, pentru a se potrivi cu aplicațiile rochiei.

La rândul său, Valeriu Gheorghiță a ales un costum negru cu papion pentru ceremonie, pentru petrecere schimbându-și sacoul cu un altul din catifea albastră. El și-a demonstrat manierele elegante și agilitatea pe ringul de dans, unde el și aleasa lui le-au oferit oaspeților un moment unic, de tandrețe și eleganță, la dansul mirilor care a deschis petrecerea. Abia după acest moment, invitaților li s-a permis să facă postări de la eveniment. 

Meniul a fost o combinație de preparate românești și internaționale, tortul a avut patru etaje și a fost decorat cu floarea-miresei, în ton cu decorul floral al sălii, iar candy-barul a fost realizat în laboratorul Mara Mura.

Printre martorii acestei zile speciale pentru Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost și câțiva actori care apar în producțiile de la Pro TV, precum „Clanul”, „Vlad” sau „Groapa”, anume Elwira Deatcu, Victoria Raileanu, Dana Rogoz, Antonia Scutaru și Maria Buză – aceasta din urmă însuflețind petrecerea cu câteva piese cântate la microfon. 

Printre ceilalți invitați, i-am putut vedea pe Gina Pistol și Smiley, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, creatoarea de modă Andreea Mia (M.Marquise), Mirela Bucovicean, actrița Andreea Vasile și regizorul Tudor Giurgiu, Daciana Sârbu și alte nume din film și televiziune.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Cabo, iluzii in Paradis
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Tu esti viata mea
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Vino inapoi!
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    75 min
    02:15 Ingeri tacuti
    180 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies