O inimă de 16 ani! Salma Hayek, dedicație specială de ziua fiicei sale, Valentina

O inimă de 16 ani! Salma Hayek, dedicație specială de ziua fiicei sale, Valentina
Citeste mai mult despre: Salma Hayek, Valentina Pinault
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 21 Septembrie 2023

Pentru a o felicita cu ocazia celebrării celei de-a 16-a aniversări, actrița a distribuit un videoclip candid cu fiica ei.

„Astăzi copilul meu împlinește 16 ani și inima mea explodează de dragoste, mândrie și recunoștință pentru ziua în care te-ai născut“, a scris Salma Hayek pentru a sărbători cea de-a 16-a aniversare a fiicei sale, Valentina Paloma Pinault, printr-un videoclip tandru care retrăiește diferite momente din copilăria adolescentei devenite acum actriță și aspirantă la statutul de actriță.

Pe 21 septembrie 2007, în jurul datei premierei filmului „Across the Universe“, în care Salma a jucat, s-a născut Valentina Paloma Pinault, singura sa fiică cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault.

De atunci și până în prezent, fetița jucăușă din clipul pe care actrița mexicană în vârstă de 57 de ani l-a distribuit pe contul său de Instagram a devenit o tânără fashionista, care capătă din ce în ce mai multă vizibilitate pe cont propriu și care începe deja să își facă o viață socială alături de frații ei și de unii dintre prietenii săi, precum Olmo Cuarón.

„Continuă să strălucești fără teamă cu lumina ta frumoasă, frumoasa mea fată, chiar dacă îi orbește pe proști“, a spus Salma Hayek în mesajul scris care însoțește videoclipul cu care vedeta mexicană sărbătorește împlinirea a 16 ani de către fiica sa, Valentina Paloma.

În imaginile alcătuite din momente preluate din diferite înregistrări, o puteți vedea pe fiica Salmei sărbătorind alte zile de naștere în copilărie, precum și cântând un cântec în limba engleză care vorbește despre dragostea de familie, care este în mod clar o valoare foarte importantă pentru ea și familia ei. 

Nu degeaba Salma Hayek și Valentina Paloma au o relație excelentă cu ceilalți copii ai lui François-Henri Pinault, în special cu Mathilde Pinault și Augustin Evangelista. De fapt, una dintre primele persoane care au dat Like la postarea Salmei a fost supermodelul Linda Evangelista, mama lui Augustin, care se află în prezent într-un turneu de promovare a cărții sale de fotografii realizate de Steven Meisel, precum și în rolul principal, alături de Christy Turlington, Cindy Crawford și Naomi Campbell, în serialul documentar „The Super Models“, care este disponibil acum pe Apple TV plus.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies