Paula Seling, imagine inedită cu mama și fiica sa

Paula Seling, imagine inedită cu mama și fiica sa
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 20 Iulie 2024

Artista a postat o fotografie în care sunt suprinse cele trei generații de femei din familia sa.

Paula Seling a fost mereu o artistă discretă, rezervată cu privire la viața sa personală și care a uimit pe toată lumea cu anunțul său de acum un an și jumătate, când mărturisea că este mama și că a înfiiat o fetiță în urmă cu mai mulți ani.

De atunci, cântăreața a mai postat imagini din vacanțele petrecute împreună cu fiica sa, Elena, dar foarte rar și cu mama ei – deși despre aceasta a vorbit mult mai des în spațiul public.

De această dată, Paula Seling a postat o fotografie în care sunt suprinse cele trei generații de femei din familia sa, anume și mama, și fiica sa. Iar ocazia este una, într-adevăr, cu totul specială: ziua mamei sale.

De altfel, și urarea pe care i-o face artista este una specială și foarte emoționantă:

„Azi, e ziua ei. E sensibilaâă ca o floare de câmp,  dar puternică precum o lespede în râul învolburat”, o descrie Paula Seling pe mama sa.

„A făcut ca toată copilăria mea să fie un vis, împreună cu tata. Cu greutățile pe care le-au avut, au construit totul, zi de zi, pentru ca noi să avem forța de a ne proiecta visurile, cu tot ce ne-am dorit. Fermă și plină de iubire, ne-a învățat sa fim oameni, buni, drepți, cu iubire și înțelegere pentru lume. Mi-a arătat cum «să schimb ceea ce poate fi schimbat, m-a învățat rabdarea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat si mi-a arătat cum sa capăt înțelepciunea de-a distinge între cele două.» (Marcus Aurelius) Pentru că in inima fiecarei mame este Dumnezeu. Mulțumesc,  mama”, mai scrie artista, fără însă a se opri aici.

„Îmi ești inspirație, îmi ești înger păzitor, îmi ești lumină în fiecare secundă. La mulți ani, cu tot ce e mai bun! Te rog să îmi fii acasă mai mult decât cerurile ar rândui, lucrurilor, și dincolo de tot ce va fi, pentru că eu sunt, prin tine, mamă și copil, pentru ca eu, prin tine, cânt glasul celor ce te-au făcut lumină în lume. Te iubesc, mama. La mulți ani!”, își încheie Paula Seling mesajul plin de emoție.

Imaginea cu cele trei a fost realizată în primăvară, când Paula le-a inclus pe mama și pe fiica sa în clipul piesei „Inima ce inimă mi-a dat!”.

FOTO: Facebook

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    10:00 Vecinul din vacanta
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Manualul fericirii
    105 min
    23:30 Dulce razbunare
    60 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    60 min
    04:15 Manualul fericirii
    105 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies