Pavel Bartoș și Andi Moisescu, alături de marile staruri din tenis la Sports Festival

Pavel Bartoș și Andi Moisescu, alături de marile staruri din tenis la Sports Festival
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 16 Iunie 2024

La Cluj-Napoca, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel au făcut un show memorabil în cadrul 

La Cluj-Napoca, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi Andrei Pavel au făcut un show memorabil în cadrul 

Pe 15 iunie 2024, Clujul a fost scena întâlnirii a unor sportivi legendari, în cadrul unui celei de-a cincea ediții a evenimentului Sports Festival, ale cărui gazde au fost Pavel Bartoș și Andi Moisescu.

Evenimentul a început cu un show impresionant de lasere, care a introdus în scenă meciul demonstrativ de tenis care i-a avut în prim-plan pe cei mai faimoși soți din lumea tenisului: Andre Agassi și Steffi Graf. Cei doi au jucat în proba de dublu împotriva echipei alcătuite din Simona Halep și Andrei Pavel

Meciul a fost arbitrat de fosta jucătoare Raluca Olaru, iar înainte de dublul mixt a avut loc un dublu masculine: marele campion Andre Agassi a făcut echipă cu prietenul său Justin Gimelstob, iar Andrei Pavel, cu Horia Tecău, invitaţii surpriză ai serii.

Seara s-a încheiat cu artificii şi cu câte un trofeu din flori cu numărul 1 oferit Simonei Halep și lui Steffi Graff, o referinţă la cel primit de Simona Halep în 2017, la Beijing, Graff pentru cea mai bună jucătoare all-time, iar Simona, pentru jucătoarea care are primul loc în sufletele românilor.

„Am o primire deosebită la Cluj, vreau să vă mulțumesc din suflet”, a spus emoționată Simona Halep. „A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Datorită dumneavoastră, a tuturor, astăzi sunt aici. De acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis. Mulțumesc! Mi-ați dat multă putere, nu vreau să sune a speach de retragere, pentru că mă gândesc la revenire. Sper să fiu sănătoasă, să joc la cel mai înalt nivel. O să fac tot ce pot să ne mai bucurăm de niște meciuri, de niște victorii. Este cel mai frumos sentiment să vă am alături. Vreau să mulțumesc și familiei mele! Vorbesc mai mult despre acești doi ani, pentru că au fost grei”, a declarat Simona Halep, în timp ce tatăl său nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

„Aseară a fost magic, am făcut parte, in limita stocului disponibil, dintr-o bucățică faină de istorie ! Mulțumesc Sports Festival și Pro TV că mi-ai dat ocazia să fiu alături de Andi Moisescu, povestitorul acestei seri magice! Da, am savurat fiecare clipă petrecută alături de aceste legende ale sportului mondial și a fost tare bine!”, a scris și Pavel Bartoș în dreptul câtorva „cadre de aur” cu cele mai mari staruri din tenis.

FOTO: Facebook, Instagram

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    10:00 Vecinul din vacanta
    120 min
    12:00 Numai langa tine
    180 min
    15:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Calea spre iertare
    120 min
    20:00 Regina
    105 min
    21:45 Manualul fericirii
    105 min
    23:30 Dulce razbunare
    60 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    60 min
    04:15 Manualul fericirii
    105 min
    06:00 Ajutor, ma indragostesc!
    120 min
Modifică setările cookies