Primele imagini cu băiețelul lui Theo Rose: „E frumușel tare“

Primele imagini cu băiețelul lui Theo Rose: E frumușel tare
Citeste mai mult despre: Theo Rose, a nascut, Anghel Damian, Clanul
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 15 Iunie 2023

Artista a născut zilele acestea, dar abia acum a postat un prim instantaneu cu bebelușul său.

Zile fericite pentru Theo Rose și partenerul său de viață, actorul și regizorul Anghel Damian, care pot să-și țină, în sfârșit, băiețelul în brațe. După o lungă așteptare, artista a adus pe lume un bebeluș sănătos, care poartă numele de Sasha Ioan.

Deși își dorea să nască natural, Theo Rose a născut miercuri dimineață prin cezariană, la un spital privat din București. Imediat, vestea că Theo a devenit mămică a făcut înconjurul internetului, iar fericiții părinți au primit un val de mesaje de felicitare.

Astăzi, fanii au putut s-o vadă și în această ipostază, Theo Rose postând primele fotografii cu ea și Anghel în rolul de părinți, alături de un mesaj emoționant: 

„Mulțumesc tuturor pentru gânduri și mesaje! Să vă bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat și pe noi să vedem câți oameni ne sunt alături! Pe scurt, deși va urma și mai pe larg când ne liniștim și adaptăm mai bine, a fost o naștere OK, deloc mai cu moț decât alte nașteri. A fost o naștere prin cezariană în cele din urmă, deși am fost mai îngrozită de operație, decât de nașterea naturală, am avut încredere în dna. Dr Coravu, care mi-a inspirat siguranță și liniște pe tot parcursul sarcinii și a avut dreptate. A fost o operație pe care am parcurs-o liniștit, fără panică sau frică, și le mulțumesc tuturor doamnelor asistente și doamnelor dr. care au luat parte la nașterea noastră. Până și refacerea se întâmplă frumos, cu foarte puțină durere momentan“, a dezvăluit proaspăta mămică.

„Sasha a reușit din prima să mănânce de la sân, a știut ce are de făcut. E frumușel tare, zdravăn, 3.800 g și 54 cm. Dumnezeu știe cum a stat bietul copil în garsonieră confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar îi mulțumim că ne-a ascultat rugăciunile și e sănătos. În sfârșit, am înțeles și noi cum se simte bucuria asta de părinți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați împărtășit cu mine în timpul sarcinii. M-ați ajutat să înțeleg că ce trăiesc și gândesc e cât se poate de normal“, a mai scris Theo Rose.

„Despre Anghel vreau să spun doar că e o mare binecuvântare în viața mea, iar Sasha e foarte norocos că s-a născut din așa un om minunat. Dumnezeu să-l țină sănătos! Și pe noi toți“, și-a încheiat ea mesajul.

Pe Theo Rose o veți putea revedea în toamnă la Pro TV, în sezonul al treilea al serialului ”Clanul”.

FOTO: Instagram

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies